❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ czas szybko leci. Zaraz się spotkacieCzęść ciotki muszę wam przedstawić mojego synka wczoraj mieliśmy echo serca ( pani dr sama z siebie zrobiła nam zdjęcia 3D ) wszystko jest dobrze , serduszko zdrowe . Nie ma się do czego przyczepić
Staś waży już około 724 gramy . I jest największym szczęściem rodziców
Czuję wielkią wdzięczność że dane jest mi czuć jego kopniaki , że może rosnąć pod moim sercem , że jest dane mu być moim synkiem, a mi jego mama Kocham Całym sercem i nie mogę się doczekać naszego pierwszego spotkania
reklama
@nieagatka
Już lepiej z małą po antybiotyku???
nieagatka
Fanka BB :)
dzieki, ze pytasz. Lepiej, ale nie wiem czy po antybiotyku, bo dostaje go sladowe ilosci… Nie ma bata jej zmusic, wypluwa lub wymiotuje wszytsko, bo „niedobre”. Ale jiz bez goraczki. Za to ja 39C.@nieagatka
Ale grunt, ze ona lepiej. Nawet troche pomaga pakowac
Artemida90
współczuje - mój połknie wszystko jeśli jest podane w strzykawce antybiotyk czy inne paskudztwo - krzywi się a i tak połknie i otwiera ponownie buziedzieki, ze pytasz. Lepiej, ale nie wiem czy po antybiotyku, bo dostaje go sladowe ilosci… Nie ma bata jej zmusic, wypluwa lub wymiotuje wszytsko, bo „niedobre”. Ale jiz bez goraczki. Za to ja 39C.
O kurcze, współczuję . Choroba normalnie w sama porędzieki, ze pytasz. Lepiej, ale nie wiem czy po antybiotyku, bo dostaje go sladowe ilosci… Nie ma bata jej zmusic, wypluwa lub wymiotuje wszytsko, bo „niedobre”. Ale jiz bez goraczki. Za to ja 39C.
nieagatka
no wlasnie moje obie do tej pory tez, a teraz nie ma bata…współczuje - mój połknie wszystko jeśli jest podane w strzykawce antybiotyk czy inne paskudztwo - krzywi się a i tak połknie i otwiera ponownie buzie
nieagatka
no zajebiste wyczucie czasu. Serio jak uda mi sie dotrwac do 2.04 to juz z gorkiO kurcze, współczuję . Choroba normalnie w sama porę
A jesli to cos to covid to bylyby to moj 5ty raz
Artemida90
tez ostatnio byliśmy chorzy po 39 gorączki - mały nawet 39,6 i na szczęście nie covid - zrobiłam 2 testy bo nie wierzyłam. Był taki wirus bo rozwaliło większość mojej rodziny jednego po drugim.no zajebiste wyczucie czasu. Serio jak uda mi sie dotrwac do 2.04 to juz z gorki
A jesli to cos to covid to bylyby to moj 5ty raz
Powiem wam ,że z tymi chorobami dzieci to jest jakaś masakra. Strasznie się rozprzestrzeniają i zarażaja wszystkich w koło. Wydaje mi się, że kiedyś nie było aż tak ;(.dzieki, ze pytasz. Lepiej, ale nie wiem czy po antybiotyku, bo dostaje go sladowe ilosci… Nie ma bata jej zmusic, wypluwa lub wymiotuje wszytsko, bo „niedobre”. Ale jiz bez goraczki. Za to ja 39C.
reklama
nieagatka
yyy w sensie, ze kiedys dzieci zarazly mniej? Chyba nie. Po prostu mmay teraz ogromny przeplyw informacji, a kiedys tego nie bylo.Powiem wam ,że z tymi chorobami dzieci to jest jakaś masakra. Strasznie się rozprzestrzeniają i zarażaja wszystkich w koło. Wydaje mi się, że kiedyś nie było aż tak ;(.