A bierzesz acard albo heparynę???Ja cały czas jadę na reenie owocowym, mam wrażenie, że bardziej pomagają niż miętowe i manti tabletki.
Dziewczyny poszła mi krew z nosa właśnie, to normalne w ciąży? Mam dość co chwilę coś, jak nie wirus 39 stopni gorączki, we wtorek szpital i jeszcze remont na głowie.
reklama
Wszystko "jakos" się ułożyRany za dokladny tydzien wracam do pracy
Dzis Muchasia wstala sama o 5.30 wiec nie musialam bydzic ale co bedzie dalej nie wiem boje sie tego jej wstawania bo jest marudna strasznie wiec bedzie ciezko.No ale wracac musze wiec jakos to musi byc.
Aspirin cardio i clexane 0,6A bierzesz acard albo heparynę???
W sobotę odstawiłam aspirin i wracam do niego w srode a dzisiaj clexane, bo jutro idę do szpitala.
Orchidea33
Fanka BB :)
ja korzystam z "rozwojowy maluch" na insta jesli chodzi o zabawy. Tam mi tez wychodzi co powinien mniej więcej w danym okresie potrafic. I mam polubione profile fizjoterapeutów, gdzie wrzucaja fajne filmiki co powinno sie robic a czego unikac.Dziewczyny możecie mi polecić jakieś książki , blogi , filmy na yt o rozwoju dzieci do pierwszego roku.
Jak wspomóc, na co zwrócić uwagę itp ??? Macie coś sprawdzonego ?
No i czym.szczepiłyście dzieciaczki ??
Jak konczy dany mc to patrze tez w necie ogolnie co powinien wg nich osiagnac w tym mcu i troche sie tym kieruje. Choc jak wiadomo kazde dziecko jest inne, wiec tak ogolnie tylko sprawdzam
Ja szczepilam 6w1 Hexa cos tam nazwa, meningokoki, pneumokoki, rota. Pneumokoki doplacalam do lepszej wersji.
Meningokoki dopiero zaczelismy wiec mamy na razie ten typ czestszy. Ale planuje na te drugie tez szczepic.
Dziękujęja korzystam z "rozwojowy maluch" na insta jesli chodzi o zabawy. Tam mi tez wychodzi co powinien mniej więcej w danym okresie potrafic. I mam polubione profile fizjoterapeutów, gdzie wrzucaja fajne filmiki co powinno sie robic a czego unikac.
Jak konczy dany mc to patrze tez w necie ogolnie co powinien wg nich osiagnac w tym mcu i troche sie tym kieruje. Choc jak wiadomo kazde dziecko jest inne, wiec tak ogolnie tylko sprawdzam
Ja szczepilam 6w1 Hexa cos tam nazwa, meningokoki, pneumokoki, rota. Pneumokoki doplacalam do lepszej wersji.
Meningokoki dopiero zaczelismy wiec mamy na razie ten typ czestszy. Ale planuje na te drugie tez szczepic.
Byłam dziś u pediatry krótko powiedziała o szczepieniach , to tylko usłyszałam że to moja decyzja czym chce zaszczepić dziecko, więc muszę się też w tym temacie dokształcić.
Orchidea33
Fanka BB :)
u nas to samo mowila. Probowala nam przyblizyc roznice, ale po ciazy moj rozum nie do konca umial to ogarnac pozniej w domu musialam sama powoli to zrozumiecDziękuję
Byłam dziś u pediatry krótko powiedziała o szczepieniach , to tylko usłyszałam że to moja decyzja czym chce zaszczepić dziecko, więc muszę się też w tym temacie dokształcić.
Szczerze?nie polecam.Ja sie na czytals w necie ze w tym i w tym miesiacu to powinno robic to czu to.Tylko stres.Dziewczyny możecie mi polecić jakieś książki , blogi , filmy na yt o rozwoju dzieci do pierwszego roku.
Jak wspomóc, na co zwrócić uwagę itp ??? Macie coś sprawdzonego ?
No i czym.szczepiłyście dzieciaczki ??
Ja szczepolam 6 w 1
reklama
ja polecam przyjechać na nauki do moich ciotek one poinstruuja co w danym momencie się powinno robić hahaha . Co dwa miesiące jest dzieciątko zaczynając od mojej Werki później syn kuzyna i moja chrześnica no te babki się poprostu ścigają jak by to dziecko było zaprogramowane ja w tym nie uczestniczę jak słyszę jakiś słodki komentarz to odrazu mówię że to nie wyścigi też nic nie oglądam i nie ryje sobie bani . Fizjo powiedziała że wszystko ok to jej się słucham a nie internetowSzczerze?nie polecam.Ja sie na czytals w necie ze w tym i w tym miesiacu to powinno robic to czu to.Tylko stres.
Ja szczepolam 6 w 1