reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Żeby nie było chwalę się😍😍😍 serduszka jeszcze nie słyszałam ale lekarz mówi że jest wszystko dobrze 😍😍😍❤️
Gratulacje!!! Przed Tobą wspaniałe chwile, pamietam jak widziałam ta fasole, u której już widać raczki!! A pójdziesz za 2tyg i zobaczysz małego człowieka z głowa, rączkami, nóżkami, brzuszkiem. Wspaniałe wspomnienia, różnica między USG w 5tyg czy 6tyg a 8tyg jest tak ogromna, że to niesamowite jak w ciągu kilku dni ten człowiek się zmienia 🥰

reklama
Gratulacje!!! Przed Tobą wspaniałe chwile, pamietam jak widziałam ta fasole, u której już widać raczki!! A pójdziesz za 2tyg i zobaczysz małego człowieka z głowa, rączkami, nóżkami, brzuszkiem. Wspaniałe wspomnienia, różnica między USG w 5tyg czy 6tyg a 8tyg jest tak ogromna, że to niesamowite jak w ciągu kilku dni ten człowiek się zmienia 🥰
Dokładnie , byłam dwa tygodnie temu i biła jakąś linia z bijącym serduszkiem a dziś 😍😍😍 moje szczęście ma.juz 2 cm 😍😍😍😍❤️

My nawet w prezentów sobie nie robimy. Tylko dzieciom, a że same stare konie oprócz mojej siostry syna 9 letniego i mojej 2 latki 🤷🏼‍♀️. Także tego ☺️

Dziewczyny jak tam zakupowe szaleństwa świąteczne??
u nas wlasnie Mikolaj zostawil prezenty dla szogunow, bedzie rano radosc i obowiazkowe wyjscie do parku, bo w paczkach wrotki i hulajnoga 😁 A ze mamy Rodzicow z wizyta to i dla nich jakies drobiazgi sie znajda. U nas daje sie prezenty nie tylko pod choinke, sle tez Trzej Krolowie przynosza, to najwieksze tu swieto, wiec kupowania troche jest…
A ze do PL nie lecimy to chrzesniakom tez juz paczki ogarnelam i zamowilam prosto do PL. Lubie miec wczesniej gotowe :)

Potwierdzam !
Trójki najgorsze .. dzisiaj właśnie córcia darła się 3 h, zasnęła na 2-2,5 h i znowu 2 h darcia 🤯🤯 nic nie pomagało, kompletnie nic. Nawet zaczeka gryźć pościel (jak szczeniaczek). Jedno dobre, że to ostatnia trójka🤦🏼‍♀️. Piątek jeszcze nie ma ..
mojej pomagaja tylko baaardzo silne krople metalgial, ktore podaje sie przy atakach kolki nerkowej. Tylko to dawalo jej ulge, przeplakala mi wtedy kilka dni, nie jadla, nie spala. Z tego co opisujesz u Was tez widze slabo…

Dziewczyny będziecie zdobić domki lampkami na święta? My w sobotę już teraz o ogrod zrobiliśmy, a dzisiaj moja mama mnie zjebał.... Ze gdzie oszczędzanie prądu???? Wtf???
dziwi Cie to? Wielu ludzi nie ma na rate kredytu czy rachunki wiec moze dlatego to mame bulwersuje. Co nie zmienia faktu, ze jak Was stac to sobie swieccie 😁 i nic nikomu do tego

u nas wlasnie Mikolaj zostawil prezenty dla szogunow, bedzie rano radosc i obowiazkowe wyjscie do parku, bo w paczkach wrotki i hulajnoga 😁 A ze mamy Rodzicow z wizyta to i dla nich jakies drobiazgi sie znajda. U nas daje sie prezenty nie tylko pod choinke, sle tez Trzej Krolowie przynosza, to najwieksze tu swieto, wiec kupowania troche jest…
A ze do PL nie lecimy to chrzesniakom tez juz paczki ogarnelam i zamowilam prosto do PL. Lubie miec wczesniej gotowe :)
U nas też 6 się daje, ale jakiś drobiazg.
Stary dostanie bokserki że spidermanem🕷🕷

reklama
mojej pomagaja tylko baaardzo silne krople metalgial, ktore podaje sie przy atakach kolki nerkowej. Tylko to dawalo jej ulge, przeplakala mi wtedy kilka dni, nie jadla, nie spala. Z tego co opisujesz u Was tez widze slabo…
Akurat głownie w nocy mamy takie akcje. Ale zdecydowanie trójki najgorsze. Całe szczęście widać światełko w tunelu ✊🏻

Do góry