nieagatka
Fanka BB :)
u nas dzis wolne, ale to przypadek, bo tu Mikolaja nie ma i w Kroli tez swieto, jedno z najwazniejszych w rokuMają sens , bo u nas dzień wolny od pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas dzis wolne, ale to przypadek, bo tu Mikolaja nie ma i w Kroli tez swieto, jedno z najwazniejszych w rokuMają sens , bo u nas dzień wolny od pracy
u nas teżU nas trochę więcej do ogarnięcia.
Rodzina spora.
zazdroMy nawet w prezentów sobie nie robimy. Tylko dzieciom, a że same stare konie oprócz mojej siostry syna 9 letniego i mojej 2 latki . Także tego
@nieagatka jednak się z Tobą nie ścigam mamunia Grześka już się odzywamy sobie tez drobiazgi, ale dzieci dostaja tym roku grube tematy, bo Dziadkowie nie beda ich miec w Swieta to poszaleli teraz
Bokserki dobra rzecz
nie zazdroszcze@nieagatka jednak się z Tobą nie ścigam mamunia Grześka już się odzywa
hahahah a jaki dała tekst no ja tylko Wnusi robię prezent a reszta dostanie pieniądze bo ona jeszcze nie rozumienie zazdroszcze
ŚlicznaPozdrawiamy jeszcze Mikołajkowo