Werkę masz z głowy ona w aucie śpi a jak by zaczynała płakać to włączasz jej krecik krecik zielony ma berecik i jedziemyTo nie na moje nerwy
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
ja nie pomoge, bo tez uwazam, ze moze sie zdazyc. Co innego gdyby bylo specjalnie.Powiedzcie co w takiej sytuacji Grzesiek zabiera do pracy syna mojej kuzynki na praktyki on ma 16 lat dziś tak trzaskał drzwiami że uszkodził lakier od środka w 4 miejscach bo pas blokował a on nie sprawdził i walił Jeszcze napisałam jej to ona mi odpisała że każdemu może się zdarzyć a ja mówię do niej czy Ty nie widzisz ze to nie było pukniete raz tylko ze 4 ? To nowy samochód a ona nowy to był jak wyjeżdżał z salonu. No ręce opadają taki szum zrobiłam że szukamy lakiernika i cześć a wiadomo kto pokryje koszty
coooo???no na Twój komentarz liczyłam i to z przytupemja nie pomoge, bo tez uwazam, ze moze sie zdazyc. Co innego gdyby bylo specjalnie.
Moja ciagle gada tata tata.a jak wstaje pierwsze slowo-tata.Takze tegoTyle czasu i energii wkładamy w zajście w ciążę. Później walczymy o utrzymanie, poród, połóg, karmienie, wstawanie w nocy. No wszystko 24h na dobę a na koniec dziecko uśmiechnie się do ojca I to kilkukrotnie....
Werka mala wiec bedzie spac a ruszycie jak bedzie pora drzemki Kajtka.Dacie kobity radeTyle czasu w aucie z dwoma dzieciarami. Szajby byśmy obie dostały
A widzisz moja juz gardzi krecikiem.Teraz na topie puosenki po angielsku i nie to ze matka kaze bo ona sama dobie wlacza co chce bo to przypadek ktoremu nic nie narzuciszWerkę masz z głowy ona w aucie śpi a jak by zaczynała płakać to włączasz jej krecik krecik zielony ma berecik i jedziemy
haha a co jej matka będzie włączać jakieś bzdury u nas na około taniec Mai krecik o jagódkiA widzisz moja juz gardzi krecikiem.Teraz na topie puosenki po angielsku i nie to ze matka kaze bo ona sama dobie wlacza co chce bo to przypadek ktoremu nic nie narzucisz
nieagatka
Fanka BB :)
ja do rzeczy materialnych mam stosunek raczej lekki. Wiadomo, nalezy szanowac, ale kurde no, tu nie zrobil tego specjalnie czy zlosliwie. Ostatnio corka znajomych zazygala mi auto, posprzatalam, nastepnego dnia wsiadajac, a miala zablocone buty i to tak fest, u*ebala mi cale siedzenie i fotelik tak, jakbys ktos wiadro blota tam wlal. I co? Nic. Musialam oddac do czyszczenia, bo po rzyganiu zostaly plamy z sosu pomidorowegocoooo???no na Twój komentarz liczyłam i to z przytupem
No wiesz , w.tym wszystkim stary też musi dać od siebie trochę materiałuTyle czasu i energii wkładamy w zajście w ciążę. Później walczymy o utrzymanie, poród, połóg, karmienie, wstawanie w nocy. No wszystko 24h na dobę a na koniec dziecko uśmiechnie się do ojca I to kilkukrotnie....
reklama
Ja mam taki sam stosunek do rzeczy materialnych.ja do rzeczy materialnych mam stosunek raczej lekki. Wiadomo, nalezy szanowac, ale kurde no, tu nie zrobil tego specjalnie czy zlosliwie. Ostatnio corka znajomych zazygala mi auto, posprzatalam, nastepnego dnia wsiadajac, a miala zablocone buty i to tak fest, u*ebala mi cale siedzenie i fotelik tak, jakbys ktos wiadro blota tam wlal. I co? Nic. Musialam oddac do czyszczenia, bo po rzyganiu zostaly plamy z sosu pomidorowego
Jednak prawda też jest taka ,że trzeba potrafić się do błędu przyznać i chociaż przeprosić A jeśli jest możliwość to spróbować coś naprawić. Tak że.zwykłego szacunku dla drugiego człowieka, bo często zapominamy że za tymi rzeczami idzie ludzka praca by je kupić. No chyba, że w totka wygrany