reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Powiedzcie co w takiej sytuacji Grzesiek zabiera do pracy syna mojej kuzynki na praktyki on ma 16 lat dziś tak trzaskał drzwiami że uszkodził lakier od środka w 4 miejscach bo pas blokował a on nie sprawdził i walił 🤦Jeszcze napisałam jej to ona mi odpisała że każdemu może się zdarzyć a ja mówię do niej czy Ty nie widzisz ze to nie było pukniete raz tylko ze 4 ? To nowy samochód a ona nowy to był jak wyjeżdżał z salonu. No ręce opadają taki szum zrobiłam że szukamy lakiernika i cześć a wiadomo kto pokryje koszty
ja nie pomoge, bo tez uwazam, ze moze sie zdazyc. Co innego gdyby bylo specjalnie.

coooo???🤣no na Twój komentarz liczyłam i to z przytupem 🤣🤣🤣🤣
ja do rzeczy materialnych mam stosunek raczej lekki. Wiadomo, nalezy szanowac, ale kurde no, tu nie zrobil tego specjalnie czy zlosliwie. Ostatnio corka znajomych zazygala mi auto, posprzatalam, nastepnego dnia wsiadajac, a miala zablocone buty i to tak fest, u*ebala mi cale siedzenie i fotelik tak, jakbys ktos wiadro blota tam wlal. I co? Nic. Musialam oddac do czyszczenia, bo po rzyganiu zostaly plamy z sosu pomidorowego 🤣

reklama
ja do rzeczy materialnych mam stosunek raczej lekki. Wiadomo, nalezy szanowac, ale kurde no, tu nie zrobil tego specjalnie czy zlosliwie. Ostatnio corka znajomych zazygala mi auto, posprzatalam, nastepnego dnia wsiadajac, a miala zablocone buty i to tak fest, u*ebala mi cale siedzenie i fotelik tak, jakbys ktos wiadro blota tam wlal. I co? Nic. Musialam oddac do czyszczenia, bo po rzyganiu zostaly plamy z sosu pomidorowego 🤣
Ja mam taki sam stosunek do rzeczy materialnych.
Jednak prawda też jest taka ,że trzeba potrafić się do błędu przyznać i chociaż przeprosić A jeśli jest możliwość to spróbować coś naprawić. Tak że.zwykłego szacunku dla drugiego człowieka, bo często zapominamy że za tymi rzeczami idzie ludzka praca by je kupić. No chyba, że w totka wygrany ;)

Do góry