reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mam taki sam stosunek do rzeczy materialnych.
Jednak prawda też jest taka ,że trzeba potrafić się do błędu przyznać i chociaż przeprosić A jeśli jest możliwość to spróbować coś naprawić. Tak że.zwykłego szacunku dla drugiego człowieka, bo często zapominamy że za tymi rzeczami idzie ludzka praca by je kupić. No chyba, że w totka wygrany ;)
no, ale mowimy o nastolatku. I o zamykaniu drzwi, a nie o rzuceniu kamieniem w auto. Wiec jakiego bledu?
Ale zgadzam sie, niestety ludzie dobrze sytuowani czesto zapominaja o szacubku do pieniadza i ciezkiej pracy zeby ten hajs zdobyc.

ja do rzeczy materialnych mam stosunek raczej lekki. Wiadomo, nalezy szanowac, ale kurde no, tu nie zrobil tego specjalnie czy zlosliwie. Ostatnio corka znajomych zazygala mi auto, posprzatalam, nastepnego dnia wsiadajac, a miala zablocone buty i to tak fest, u*ebala mi cale siedzenie i fotelik tak, jakbys ktos wiadro blota tam wlal. I co? Nic. Musialam oddac do czyszczenia, bo po rzyganiu zostaly plamy z sosu pomidorowego 🤣
jak w poniedziałek to po pomidorowce 🤣

Ja mam taki sam stosunek do rzeczy materialnych.
Jednak prawda też jest taka ,że trzeba potrafić się do błędu przyznać i chociaż przeprosić A jeśli jest możliwość to spróbować coś naprawić. Tak że.zwykłego szacunku dla drugiego człowieka, bo często zapominamy że za tymi rzeczami idzie ludzka praca by je kupić. No chyba, że w totka wygrany ;)
niestety nic nie ma ten samochód wspolnego z Totolotkiem 😂

@Kachar jak u was? Ja dziś idę do lekarza żeby zobaczyl czy wszystko w porządku. Jestem świeżak jeśli chodzi o choroby 😉 Małemu zmienił się kaszel z suchego na mokry i się w martwię. Lekarka mówiła że takiie zapalenie krtani może się zmienic w anginę 🤔

reklama
A jak po wczorajszej wizycie?
A nie pojechalysmy na wizyte bo mala byla dziwna troche niby goraczki nie bylo ale ze na dworze pogoda do d..py to nie ryzykowalam podrozy.Napisalam smsa bo tak jest tam przyjete.Mam jeszcze kropelji na 3 miesiace,naczyniaka prawie juz nie widac.zadzwonie i umowie sie na teleporade bo ze zlobkowiczem nigdy nie wiadono,a tak przesle foto do lekarki ona zadzwoni i juz🙂
Dzis Misia juz w zlobku ale chyba nie ma drzemki bo nie dostalam info ze spi a ze ma jeszcze 50min wiec juz chyba nie zasnie.wczoraj tez byla bez drzemki ale zeby chociaz wczesniej poszla spac.Taaa nie moje dziecko poszla po 21🤦‍♀️🤦‍♀️

Do góry