No pikny miesiąc, pikny . Kajtek z 15 lutego. Miało być tydzień później ale się pospieszyłBardzo wam dziękuję za podpowiedzi. Wszystko zapisałam.
Zawsze myślałam, że to jest proste bo przecież wszytsko jest na wyciagniecie ręki, idziesz i bierzesz.
Człowiek nie wie od czego zacząć i jak się zabrać. Jakie kosmetyki wybrać, żeby skład był dobry itp.
Masakra. A jak myślę że mam iść do sklepu i kupić ciuszki dla swojego dziecka to mi się łzy zbierają, bo tyle na ten moment czekałam.
Termin mam na połowę lutego.
reklama
Z jednejnstrony chciałabym pójść w tango A z drugiej strony wolę zdrowo rozsądkowe podejście do sprawyjesli idzie o kosmetyki i znajdz sobie blog: „sroka o…” analizuje sklady i doradza, co najlepsze, kremy, balsamy, chusteczki nawilzane. Poczytaj
I smigaj, czas najwyzszy szalec z zakupami
Ja właśnie mam na 24 , ale zawsze jest tak tydzień do przoduNo pikny miesiąc, pikny . Kajtek z 15 lutego. Miało być tydzień później ale się pospieszył
eij
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o maść na sutki to polecam P U R E L A NBardzo wam dziękuję za podpowiedzi. Wszystko zapisałam.
Zawsze myślałam, że to jest proste bo przecież wszytsko jest na wyciagniecie ręki, idziesz i bierzesz.
Człowiek nie wie od czego zacząć i jak się zabrać. Jakie kosmetyki wybrać, żeby skład był dobry itp.
Masakra. A jak myślę że mam iść do sklepu i kupić ciuszki dla swojego dziecka to mi się łzy zbierają, bo tyle na ten moment czekałam.
nieagatka
podziwiam. U mnie na zdrowy rozsadek przy pierwszym dziecku nie bylo szansZ jednejnstrony chciałabym pójść w tango A z drugiej strony wolę zdrowo rozsądkowe podejście do sprawy
eij
W tych czasach z tymi cenami chcesz czy nie chcesz to wiele osób jednak musi myśleć zdroworozsądkowopodziwiam. U mnie na zdrowy rozsadek przy pierwszym dziecku nie bylo szans
My w pierwszym polroczu kapalismy Miske w oleju ze slodkich migdalow i juz niczym nie smarowalam bo natluszczal cialo.a do pupu krem bepanthen(czy jak to tam sie pisze) i to za kazdym razem jak zmienialam pieluche.przemywalam wacikiem i woda nie chusteczkami i dzieki temu nie bylo najmniejszych odparzen.Bardzo wam dziękuję za podpowiedzi. Wszystko zapisałam.
Nie szalej z pieluchami tetrowymi czy tymi innymi.ja nakupilam jak glupia a polowa nieuzyta ani razu.Z jednejnstrony chciałabym pójść w tango A z drugiej strony wolę zdrowo rozsądkowe podejście do sprawy
P
o widzisz a mi sie przydaja do karmienia bo mi mleko sika i wszystko pozalewane ciagleNie szalej z pieluchami tetrowymi czy tymi innymi.ja nakupilam jak glupia a polowa nieuzyta ani razu.
reklama
U mnie emolium do kapieli i balsamowaniaMy w pierwszym polroczu kapalismy Miske w oleju ze slodkich migdalow i juz niczym nie smarowalam bo natluszczal cialo.a do pupu krem bepanthen(czy jak to tam sie pisze) i to za kazdym razem jak zmienialam pieluche.przemywalam wacikiem i woda nie chusteczkami i dzieki temu nie bylo najmniejszych odparzen.
Choc nakupilam oleju ze slodkich migdalow
Masc alantan lub bepanten lub linomag a+e
I tez przy kazdej zmianie pieluszki robie