reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bardzo wam dziękuję za podpowiedzi. Wszystko zapisałam.
Zawsze myślałam, że to jest proste bo przecież wszytsko jest na wyciagniecie ręki, idziesz i bierzesz.
Człowiek nie wie od czego zacząć i jak się zabrać. Jakie kosmetyki wybrać, żeby skład był dobry itp.
Masakra. A jak myślę że mam iść do sklepu i kupić ciuszki dla swojego dziecka to mi się łzy zbierają, bo tyle na ten moment czekałam.
Termin mam na połowę lutego.
No pikny miesiąc, pikny 😜. Kajtek z 15 lutego. Miało być tydzień później ale się pospieszył 😊

reklama
Zawsze myślałam, że to jest proste bo przecież wszytsko jest na wyciagniecie ręki, idziesz i bierzesz.
Człowiek nie wie od czego zacząć i jak się zabrać. Jakie kosmetyki wybrać, żeby skład był dobry itp.
Masakra. A jak myślę że mam iść do sklepu i kupić ciuszki dla swojego dziecka to mi się łzy zbierają, bo tyle na ten moment czekałam.
Jeśli chodzi o maść na sutki to polecam P U R E L A N

My w pierwszym polroczu kapalismy Miske w oleju ze slodkich migdalow i juz niczym nie smarowalam bo natluszczal cialo.a do pupu krem bepanthen(czy jak to tam sie pisze😉) i to za kazdym razem jak zmienialam pieluche.przemywalam wacikiem i woda nie chusteczkami i dzieki temu nie bylo najmniejszych odparzen.

reklama
My w pierwszym polroczu kapalismy Miske w oleju ze slodkich migdalow i juz niczym nie smarowalam bo natluszczal cialo.a do pupu krem bepanthen(czy jak to tam sie pisze😉) i to za kazdym razem jak zmienialam pieluche.przemywalam wacikiem i woda nie chusteczkami i dzieki temu nie bylo najmniejszych odparzen.
U mnie emolium do kapieli i balsamowania
Choc nakupilam oleju ze slodkich migdalow😜
Masc alantan lub bepanten lub linomag a+e
I tez przy kazdej zmianie pieluszki robie

Do góry