reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bardzo wam dziękuję za podpowiedzi. Wszystko zapisałam.
Zawsze myślałam, że to jest proste bo przecież wszytsko jest na wyciagniecie ręki, idziesz i bierzesz.
Człowiek nie wie od czego zacząć i jak się zabrać. Jakie kosmetyki wybrać, żeby skład był dobry itp.
Masakra. A jak myślę że mam iść do sklepu i kupić ciuszki dla swojego dziecka to mi się łzy zbierają, bo tyle na ten moment czekałam.
Termin mam na połowę lutego.
No pikny miesiąc, pikny 😜. Kajtek z 15 lutego. Miało być tydzień później ale się pospieszył 😊

reklama
Zawsze myślałam, że to jest proste bo przecież wszytsko jest na wyciagniecie ręki, idziesz i bierzesz.
Człowiek nie wie od czego zacząć i jak się zabrać. Jakie kosmetyki wybrać, żeby skład był dobry itp.
Masakra. A jak myślę że mam iść do sklepu i kupić ciuszki dla swojego dziecka to mi się łzy zbierają, bo tyle na ten moment czekałam.
Jeśli chodzi o maść na sutki to polecam P U R E L A N

My w pierwszym polroczu kapalismy Miske w oleju ze slodkich migdalow i juz niczym nie smarowalam bo natluszczal cialo.a do pupu krem bepanthen(czy jak to tam sie pisze😉) i to za kazdym razem jak zmienialam pieluche.przemywalam wacikiem i woda nie chusteczkami i dzieki temu nie bylo najmniejszych odparzen.

reklama
My w pierwszym polroczu kapalismy Miske w oleju ze slodkich migdalow i juz niczym nie smarowalam bo natluszczal cialo.a do pupu krem bepanthen(czy jak to tam sie pisze😉) i to za kazdym razem jak zmienialam pieluche.przemywalam wacikiem i woda nie chusteczkami i dzieki temu nie bylo najmniejszych odparzen.
U mnie emolium do kapieli i balsamowania
Choc nakupilam oleju ze slodkich migdalow😜
Masc alantan lub bepanten lub linomag a+e
I tez przy kazdej zmianie pieluszki robie

Do góry