reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A czytałaś o Malinowski ??
Wiem ,że ona napewno operuje bardzo ciężkie przypadki endometriozy i ma super opinie tym.
U mnie problemem jest przepuklina pępkowa , jeszcze potwierdzę u mojej lekarki, ale nie będę mogła mieć laparoskopii. Teraz tylko muszę się zdecydować czy oszczędzić macicę czy wyciąć i mieć to raz na zawsze z głowy. Mięśniaka mam maleńkiego, niecałe 2 cm i daje takie objawy ze już dłużej żyć się nie da.
Dzięki za namiary, mamy sporo świetnych specjalistów ale czasem nie da się inaczej, muszę się z tym pogodzić.

reklama
ja partych nie czułam bo działało zzo. Czułam tylko lekkie uczucie ze chce się wypróżnić. Tylko to spowodowało ze lekarz sprawdził szyjke. Potem patrzyli na monitor kiedy mam przeć. I potem coraz dłuższe przerwy bo skurcze zanikały…
ja miałam że tak powiem ułatwione zadanie bo z rozwarciem chodziłam 7 cm a nic nie czułam dopiero jak przebili wody to zaczol się hard core

To ja tak wlasnie rodzilam… mialam ze
2-3 sekundy odstepu - do momentu podania zzo… pod prysznicem juz swiadomosc tracilam.
Ale za to tylko 3,5 h i potem rewelacja po zzo. Taki porod to ja moge miec… co rok hihi

Gratuluję💓💓💓 jesteś wielka!! Ślicznosci💓

Ale slicznosci…. Co za dzien💓💓💓
Gratuluję podwójnie!!
Jak wy to dziewczyny robicie…
Tyle godzin rodzic…
Podziwiam!!!

Niech się dzieciątka zdrowo chowają💓 i są waszą największą radością!
U mnie zoo średnio wyszło, bóle krzyżowe odczuwałam. Pod koniec było mi już wszystko jedno, za to druga faza super. Ogólnie każdy poród jest do d..... wolałabym nie rodzic a dziecko wysiedzieć z jaja na kanapie 😂😂😂

A cuś z rzeczy materialnych;)
😚😚😚😚
U nas na start pajace rozm 56 z 10sztuk, body i polspiochy tak samo , śpiochy w ogóle się nie przydały, coś do kąpieli, smarowania pupy, octanisept do pepka i jalowe gazy, sól fizjologiczna , dla mamy od razu kupuj masc na sutki tylko patrz żeby dziecko mogło ssać pierś nią posmarowaną żebyś nie musiała zmywać za każdym razem , no i majty wielkie majty , nie wiem czy będziesz miała cc czy nie ale bierz takie wysokim stanem ale nie ciasne, ja mam rozmiar S a majtki kupiłam L , i chyba tyle , mąż będzie śmigał po resztę tego co zapomnisz heheh. Kiedy rodzisz?

U nas na start pajace rozm 56 z 10sztuk, body i polspiochy tak samo , śpiochy w ogóle się nie przydały, coś do kąpieli, smarowania pupy, octanisept do pepka i jalowe gazy, sól fizjologiczna , dla mamy od razu kupuj masc na sutki tylko patrz żeby dziecko mogło ssać pierś nią posmarowaną żebyś nie musiała zmywać za każdym razem , no i majty wielkie majty , nie wiem czy będziesz miała cc czy nie ale bierz takie wysokim stanem ale nie ciasne, ja mam rozmiar S a majtki kupiłam L , i chyba tyle , mąż będzie śmigał po resztę tego co zapomnisz heheh. Kiedy rodzisz?
Bardzo wam dziękuję za podpowiedzi. Wszystko zapisałam.
Zawsze myślałam, że to jest proste bo przecież wszytsko jest na wyciagniecie ręki, idziesz i bierzesz.
Człowiek nie wie od czego zacząć i jak się zabrać. Jakie kosmetyki wybrać, żeby skład był dobry itp.
Masakra. A jak myślę że mam iść do sklepu i kupić ciuszki dla swojego dziecka to mi się łzy zbierają, bo tyle na ten moment czekałam.
Termin mam na połowę lutego.

reklama
Bardzo wam dziękuję za podpowiedzi. Wszystko zapisałam.
Zawsze myślałam, że to jest proste bo przecież wszytsko jest na wyciagniecie ręki, idziesz i bierzesz.
Człowiek nie wie od czego zacząć i jak się zabrać. Jakie kosmetyki wybrać, żeby skład był dobry itp.
Masakra. A jak myślę że mam iść do sklepu i kupić ciuszki dla swojego dziecka to mi się łzy zbierają, bo tyle na ten moment czekałam.
Termin mam na połowę lutego.
jesli idzie o kosmetyki i znajdz sobie blog: „sroka o…” analizuje sklady i doradza, co najlepsze, kremy, balsamy, chusteczki nawilzane. Poczytaj :)
I smigaj, czas najwyzszy szalec z zakupami 😍

Do góry