reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hejka ja ostatnio zalatana jestem , trochę was podczytuję hehe, u nas ząbki idą więc Li marudna jest ale cóż przeżyjemy, mąż dużo pomaga na pierwszą nocną pobudkę on idzie do młodej, potem wkraczam ja . Mamy już dzień ładnie poukładamy co do godziny z jedzeniem, spaniem i spacerkiem, @fredka84 ja też mało gotuję małej, raczej daję słoiczki, jutro mam w planie buraczkową zupkę jej ugotować z wołowinką 😉 , i jakoś tak leci .

następnym razem powiedz że jadł już czekoladę ale tylko nussbeissera lubi 🤣🤣🤣
I że też wygląda przez okienko 🤣🤣🤣
Wywołaliście wilka z lasu 🤣

Jakoś tak chciałam się odciąć od tej przykrej dla mnie przeszłości i dać wiarę w to co nadejdzie 🫶 stad zmiana Nicka - morda jednak ta sama 🤣

O nic nie proszę jak o trzymanie kciuków ✊🏻

To be continued 🤞🏻
Kochana nawet nie wiesz jak się cieszę ❤️❤️ trzymam ogromne ogromne kciuki✊✊✊
Młoda trzyma fason jeszcze 🤣 21-7. Młody ostatnio 21-6 a czasem nawet 5 ale jak zje o 5 to śpi do 6 30 😁
Ej to ja się nie odzywam 😜 moja 18:40 zjada butle mleka zasypia 7/7:30 i śpi do 7:20-nie wiem jak mozna mieć tak zaprogramowane żeby codzień budzić się co do minuty 🤣🤣 chyba że ojciec chodzi na rano do pracy to wtedy lubi pospać z mamą do 8-9😁 i tak od 9tż-Nie zapeszając dziecko cud 🤷

Ej to ja się nie odzywam 😜 moja 18:40 zjada butle mleka zasypia 7/7:30 i śpi do 7:20-nie wiem jak mozna mieć tak zaprogramowane żeby codzień budzić się co do minuty 🤣🤣 chyba że ojciec chodzi na rano do pracy to wtedy lubi pospać z mamą do 8-9😁 i tak od 9tż-Nie zapeszając dziecko cud 🤷
Jeju a nie budzi się w nocy na mleko?

Okej, od teraz z tobą nie rozmawiam😂.
Ja pierdziulę, ale masz dobrze ❤️

ok teraz to Ci zycze takiego buntu dwulatka ze Ci w skarpetki pojdzie. Albo buntu roczniaka, whatever. Wiesz kiefy moja przespala noc? Tydzien temu, majac 2 lata i 4 miesiece. Raz jej sie zdazylo.
Noz k*uwa sie zdenerwowalam 🤣🤣🤣

reklama
Do góry