U nas tez tak bylo...do roku.Teraz to masakra jakas.Nie mowie tu o tym jak jest chora bo wtedy pada z goraczki ale tak jak jest zdrowa to wczesniej niz 21.30 nie chodzi za Chiny spacMój cały czas chodzi po 20-tej spać. Kąpiel, mleczko i odpływa
reklama
Kachar
Fanka BB :)
Hejka ja ostatnio zalatana jestem , trochę was podczytuję hehe, u nas ząbki idą więc Li marudna jest ale cóż przeżyjemy, mąż dużo pomaga na pierwszą nocną pobudkę on idzie do młodej, potem wkraczam ja . Mamy już dzień ładnie poukładamy co do godziny z jedzeniem, spaniem i spacerkiem, @fredka84 ja też mało gotuję małej, raczej daję słoiczki, jutro mam w planie buraczkową zupkę jej ugotować z wołowinką , i jakoś tak leci .@Kachar co u Was?
eij
Młoda trzyma fason jeszcze 21-7. Młody ostatnio 21-6 a czasem nawet 5 ale jak zje o 5 to śpi do 6 30Coś ty, twoje śpiochy już nie są spiochami? Dobrze że mój choć w nocy znów ładnie śpi. Kurde, i znów powiedziałam to głośno
Justi92
I że też wygląda przez okienkonastępnym razem powiedz że jadł już czekoladę ale tylko nussbeissera lubi
Kochana nawet nie wiesz jak się cieszę trzymam ogromne ogromne kciukiWywołaliście wilka z lasu
Jakoś tak chciałam się odciąć od tej przykrej dla mnie przeszłości i dać wiarę w to co nadejdzie stad zmiana Nicka - morda jednak ta sama
O nic nie proszę jak o trzymanie kciuków
To be continued
Ej to ja się nie odzywam moja 18:40 zjada butle mleka zasypia 7/7:30 i śpi do 7:20-nie wiem jak mozna mieć tak zaprogramowane żeby codzień budzić się co do minuty chyba że ojciec chodzi na rano do pracy to wtedy lubi pospać z mamą do 8-9 i tak od 9tż-Nie zapeszając dziecko cudMłoda trzyma fason jeszcze 21-7. Młody ostatnio 21-6 a czasem nawet 5 ale jak zje o 5 to śpi do 6 30
Jeju a nie budzi się w nocy na mleko?I że też wygląda przez okienko
Kochana nawet nie wiesz jak się cieszę trzymam ogromne ogromne kciuki
Ej to ja się nie odzywam moja 18:40 zjada butle mleka zasypia 7/7:30 i śpi do 7:20-nie wiem jak mozna mieć tak zaprogramowane żeby codzień budzić się co do minuty chyba że ojciec chodzi na rano do pracy to wtedy lubi pospać z mamą do 8-9 i tak od 9tż-Nie zapeszając dziecko cud
Okej, od teraz z tobą nie rozmawiam.I że też wygląda przez okienko
Ej to ja się nie odzywam moja 18:40 zjada butle mleka zasypia 7/7:30 i śpi do 7:20-nie wiem jak mozna mieć tak zaprogramowane żeby codzień budzić się co do minuty chyba że ojciec chodzi na rano do pracy to wtedy lubi pospać z mamą do 8-9 i tak od 9tż-Nie zapeszając dziecko cud
Ja pierdziulę, ale masz dobrze
nieagatka
ok teraz to Ci zycze takiego buntu dwulatka ze Ci w skarpetki pojdzie. Albo buntu roczniaka, whatever. Wiesz kiefy moja przespala noc? Tydzien temu, majac 2 lata i 4 miesiece. Raz jej sie zdazylo.I że też wygląda przez okienko
Noz k*uwa sie zdenerwowalam
nie też mnie po prostu uświadomiły dziewczynyO proszę, czujna jesteś
nieeeeeNie zmienola nicka bo na kto po in vitro jest jako capuccinko
reklama
mówiłam Ci nie klep tego na prawo i lewoCoś ty, twoje śpiochy już nie są spiochami? Dobrze że mój choć w nocy znów ładnie śpi. Kurde, i znów powiedziałam to głośno