O proszę, czujna jesteśzmiana nicku kochana

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O proszę, czujna jesteśzmiana nicku kochana
Ooooo tak, to jest najlepsza czekolada ever !!!!następnym razem powiedz że jadł już czekoladę ale tylko nussbeissera lubi![]()
Witaj w klubieBosze, Kajtek od tygodnia budzi się po 6- tej rano i nie chce już spać. Gdzie te piękne czasy jak spał do 8 rano
![]()
Ja wole jak wtanie ob6 ale idzie spac ok.21.Bosze, Kajtek od tygodnia budzi się po 6- tej rano i nie chce już spać. Gdzie te piękne czasy jak spał do 8 rano
![]()
Nie zmienola nicka bo na kto po in vitro jest jako capuccinkoO proszę, czujna jesteś![]()
zmieniła niedawnoNie zmienola nicka bo na kto po in vitro jest jako capuccinko![]()
Wywołaliście wilka z lasuO proszę, czujna jesteś![]()
Coś ty, twoje śpiochy już nie są spiochami? Dobrze że mój choć w nocy znów ładnie śpi. Kurde, i znów powiedziałam to głośnoWitaj w klubie![]()
Mój cały czas chodzi po 20-tej spać. Kąpiel, mleczko i odpływaJa wole jak wtanie ob6 ale idzie spac ok.21.
Pewnie, musisz dalej żyć i oczywiście że masz u nas zapewnione kciukiWywołaliście wilka z lasu
Jakoś tak chciałam się odciąć od tej przykrej dla mnie przeszłości i dać wiarę w to co nadejdziestad zmiana Nicka - morda jednak ta sama
O nic nie proszę jak o trzymanie kciuków
To be continued![]()