O proszę, czujna jesteśzmiana nicku kochana
reklama
eij
Fanka BB :)
Ooooo tak, to jest najlepsza czekolada ever !!!!następnym razem powiedz że jadł już czekoladę ale tylko nussbeissera lubi
eij
Witaj w klubieBosze, Kajtek od tygodnia budzi się po 6- tej rano i nie chce już spać . Gdzie te piękne czasy jak spał do 8 rano
Ja wole jak wtanie ob6 ale idzie spac ok.21.Bosze, Kajtek od tygodnia budzi się po 6- tej rano i nie chce już spać . Gdzie te piękne czasy jak spał do 8 rano
Nie zmienola nicka bo na kto po in vitro jest jako capuccinkoO proszę, czujna jesteś
Artemida90
zmieniła niedawnoNie zmienola nicka bo na kto po in vitro jest jako capuccinko
Coffe18
Wywołaliście wilka z lasuO proszę, czujna jesteś
Jakoś tak chciałam się odciąć od tej przykrej dla mnie przeszłości i dać wiarę w to co nadejdzie stad zmiana Nicka - morda jednak ta sama
O nic nie proszę jak o trzymanie kciuków
To be continued
Coś ty, twoje śpiochy już nie są spiochami? Dobrze że mój choć w nocy znów ładnie śpi. Kurde, i znów powiedziałam to głośnoWitaj w klubie
Mój cały czas chodzi po 20-tej spać. Kąpiel, mleczko i odpływaJa wole jak wtanie ob6 ale idzie spac ok.21.
reklama
Pewnie, musisz dalej żyć i oczywiście że masz u nas zapewnione kciuki . Odzywaj się do nasWywołaliście wilka z lasu
Jakoś tak chciałam się odciąć od tej przykrej dla mnie przeszłości i dać wiarę w to co nadejdzie stad zmiana Nicka - morda jednak ta sama
O nic nie proszę jak o trzymanie kciuków
To be continued