reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@Justi92 jak podajesz Hani rybę? Jaką kupujesz? Muszę się bardziej wziąć za to jedzenie choć jestem przerażona. Nie lubię strasznie gotować 🤦. Poszłam na łatwizcne ze słoikami ale chociaż wiem że nie podam mu tego czegoś nie powinien zjeść. Rozszerzanie diety jest mega trudne😅
Wczoraj u teściowej znów był temat, że jak to, Kajtek jeszcze nie jadł czekolady???. I nawet biszkopta nie jadł??? No kuwa nie jadł bo mi to do niczego nie potrzebne 🤦.
następnym razem powiedz że jadł już czekoladę ale tylko nussbeissera lubi 🤣🤣🤣

No mój Kajtek to podobno caly mąż. Pamiętam jak poszłam z małym do zaprzyjaźnionego weterynarza po jakieś leki dla kota, u on zajrzał do wózka i się pyta zdziwiony: pani, a co on taki biały 😂.
Poka Kubusia 🙂
tak z wadą serduszka Tymek był naszej @Coffe88 teraz czuwa nad nią w niebie ale już ma ułożony plan dla niej bo walczy dalej mama ❤️

reklama
Do góry