reklama
następnym razem powiedz że jadł już czekoladę ale tylko nussbeissera lubi@Justi92 jak podajesz Hani rybę? Jaką kupujesz? Muszę się bardziej wziąć za to jedzenie choć jestem przerażona. Nie lubię strasznie gotować . Poszłam na łatwizcne ze słoikami ale chociaż wiem że nie podam mu tego czegoś nie powinien zjeść. Rozszerzanie diety jest mega trudne
Wczoraj u teściowej znów był temat, że jak to, Kajtek jeszcze nie jadł czekolady???. I nawet biszkopta nie jadł??? No kuwa nie jadł bo mi to do niczego nie potrzebne .
tak z wadą serduszka Tymek był naszej @Coffe88 teraz czuwa nad nią w niebie ale już ma ułożony plan dla niej bo walczy dalej mamaNo mój Kajtek to podobno caly mąż. Pamiętam jak poszłam z małym do zaprzyjaźnionego weterynarza po jakieś leki dla kota, u on zajrzał do wózka i się pyta zdziwiony: pani, a co on taki biały .
Poka Kubusia
A @Riddikulus to urodziła już bo zgłupiałam?
Cappuccinkotak z wadą serduszka Tymek był naszej @Coffe88 teraz czuwa nad nią w niebie ale już ma ułożony plan dla niej bo walczy dalej mama
Artemida90
Fanka BB :)
Jeszcze 100 razy się zmieni, ja pamietam jak zdarzyło się ze o 4 się budził o chciał do salonu się bawić i ćwiczyć chodzenieBosze, Kajtek od tygodnia budzi się po 6- tej rano i nie chce już spać . Gdzie te piękne czasy jak spał do 8 rano
O to dobry agentJeszcze 100 razy się zmieni, ja pamietam jak zdarzyło się ze o 4 się budził o chciał do salonu się bawić i ćwiczyć chodzenie
nieagatka
Fanka BB :)
moj poltorsroczny chrzesniak podobno co noc budzi sie, zeby pospacerowac przez pol godziny ok 3h00 a potem waca spacJeszcze 100 razy się zmieni, ja pamietam jak zdarzyło się ze o 4 się budził o chciał do salonu się bawić i ćwiczyć chodzenie
reklama
zmiana nicku kochanaCappuccinko