reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A dajecie dzieciom kaszki Bobovita? No bo ja daję i nie zgłębiałem za bardzo składu. A wczoraj przeczytałam jak laski na Fejsie jechały tę firmę, że cukier dodają i mam lekkie wyrzuty sumienia że ja małemu ją podaję 🤔

reklama
A dajecie dzieciom kaszki Bobovita? No bo ja daję i nie zgłębiałem za bardzo składu. A wczoraj przeczytałam jak laski na Fejsie jechały tę firmę, że cukier dodają i mam lekkie wyrzuty sumienia że ja małemu ją podaję 🤔
Nie. Mnie kumpela poleciła te i nawet nie szukałam innych 😁

Załączniki

• Screenshot_20220917-162013_Chrome.jpg
    Screenshot_20220917-162013_Chrome.jpg
    210,1 KB · Wyświetleń: 62
No ale łyżeczka dziennie? Już miesiąc, a do tego już miała tak, że jadła więcej, ładnie buzie otwierała, czy to słoje czy ugotowane, teraz zaciska usta i nic nie weźmie, a boję się z nią walczyć, żeby się nie zablokowała 🙈
Pociesze Cie ze u nas tez tak bylo.najpierw ladnie i chetnie a pozniej jak jedna zjadla to byl sukces.mysle ze ponprostu nie byla hoyowa chciala cos sprobowac innego ale zeby byc gotowa na cos wiecej to nie.Dzis super tez nie jest ale poprawe widze-15 michow ma i myslalam ze sloiczki pojda precz a tu nawet do zloba nosze bo ona ich dan to nie bardzo chce

Ja probowalam rozne ale bez cukru.Teraz wiem ze odpadaja wszelkie smietdzace typu malina i truskawka.najlepiej lubi z gerber bez niczego.

Pociesze Cie ze u nas tez tak bylo.najpierw ladnie i chetnie a pozniej jak jedna zjadla to byl sukces.mysle ze ponprostu nie byla hoyowa chciala cos sprobowac innego ale zeby byc gotowa na cos wiecej to nie.Dzis super tez nie jest ale poprawe widze-15 michow ma i myslalam ze sloiczki pojda precz a tu nawet do zloba nosze bo ona ich dan to nie bardzo chce
Jeny to brzmi ciężko, jak to przeżyłaś?

reklama
Do góry