A dajecie dzieciom kaszki Bobovita? No bo ja daję i nie zgłębiałem za bardzo składu. A wczoraj przeczytałam jak laski na Fejsie jechały tę firmę, że cukier dodają i mam lekkie wyrzuty sumienia że ja małemu ją podaję
reklama
No to jak wcześniej ładnie jadła to napewno te zęby jej dokuczająNo ale łyżeczka dziennie? Już miesiąc, a do tego już miała tak, że jadła więcej, ładnie buzie otwierała, czy to słoje czy ugotowane, teraz zaciska usta i nic nie weźmie, a boję się z nią walczyć, żeby się nie zablokowała
DagLer
Fanka BB :)
Nie. Mnie kumpela poleciła te i nawet nie szukałam innychA dajecie dzieciom kaszki Bobovita? No bo ja daję i nie zgłębiałem za bardzo składu. A wczoraj przeczytałam jak laski na Fejsie jechały tę firmę, że cukier dodają i mam lekkie wyrzuty sumienia że ja małemu ją podaję
Załączniki
DagLer
Mam wrażenie, że moje dziecko zamiast do przodu to się cofa z tym jedzeniemNo to jak wcześniej ładnie jadła to napewno te zęby jej dokuczają
Pociesze Cie ze u nas tez tak bylo.najpierw ladnie i chetnie a pozniej jak jedna zjadla to byl sukces.mysle ze ponprostu nie byla hoyowa chciala cos sprobowac innego ale zeby byc gotowa na cos wiecej to nie.Dzis super tez nie jest ale poprawe widze-15 michow ma i myslalam ze sloiczki pojda precz a tu nawet do zloba nosze bo ona ich dan to nie bardzo chceNo ale łyżeczka dziennie? Już miesiąc, a do tego już miała tak, że jadła więcej, ładnie buzie otwierała, czy to słoje czy ugotowane, teraz zaciska usta i nic nie weźmie, a boję się z nią walczyć, żeby się nie zablokowała
Ja probowalam rozne ale bez cukru.Teraz wiem ze odpadaja wszelkie smietdzace typu malina i truskawka.najlepiej lubi z gerber bez niczego.A dajecie dzieciom kaszki Bobovita? No bo ja daję i nie zgłębiałem za bardzo składu. A wczoraj przeczytałam jak laski na Fejsie jechały tę firmę, że cukier dodają i mam lekkie wyrzuty sumienia że ja małemu ją podaję
A gotujesz ja na mleku krowim czy jak?Nie. Mnie kumpela poleciła te i nawet nie szukałam innych
DagLer
Jeny to brzmi ciężko, jak to przeżyłaś?Pociesze Cie ze u nas tez tak bylo.najpierw ladnie i chetnie a pozniej jak jedna zjadla to byl sukces.mysle ze ponprostu nie byla hoyowa chciala cos sprobowac innego ale zeby byc gotowa na cos wiecej to nie.Dzis super tez nie jest ale poprawe widze-15 michow ma i myslalam ze sloiczki pojda precz a tu nawet do zloba nosze bo ona ich dan to nie bardzo chce
reklama
Ja juz niczym sie nie chwale bo pozniej wychodzi na odwrotNo i przechwalilam, mały się rzucał i nie chciał buzi otworzyć