Wiesz cos tam zre wiec trsgedii totalnej nie ma.Najchrtniej od tatusia bo tatus jej apetyt od zajaczka przynosiJeny to brzmi ciężko, jak to przeżyłaś?
reklama
Właśnie. @DagLer nic ci już nie powiemJa juz niczym sie nie chwale bo pozniej wychodzi na odwrot
Jaskolcia
Fanka BB :)
Ja też kupowałam te kaszki i sobie chwalę (chyba najchętniej jadły tę z komosą ryżową). U mnie dziewczyny jadły z owocami.Nie. Mnie kumpela poleciła te i nawet nie szukałam innych
nieagatka
odpusc na kilka dni. I potem sprobuj znowu. A jak Ty jesz to jej to nie ciekawi? Nie chce probowac?Mam wrażenie, że moje dziecko zamiast do przodu to się cofa z tym jedzeniem
nieagatka
tez slyszalam, ze sa slabe. Tak jak Nestle tez ma slaaabe sklady. Ja kupowalam hipp i halle. I helpa tez wlasnie jest bardzo polecana, ale tu nie ma.A dajecie dzieciom kaszki Bobovita? No bo ja daję i nie zgłębiałem za bardzo składu. A wczoraj przeczytałam jak laski na Fejsie jechały tę firmę, że cukier dodają i mam lekkie wyrzuty sumienia że ja małemu ją podaję
DagLer
Właśnie nie, nawet do mleka kładzie się z rykiemodpusc na kilka dni. I potem sprobuj znowu. A jak Ty jesz to jej to nie ciekawi? Nie chce probowac?
nieagatka
ale teraz czy ogolnie? Bo jak teraz to moze faktycznie zeby, zagladalas tam? Bo wiesz naprawde sa dzieci (moja mlodsza), ktore cierpia przy zabkowaniu i nie jedza bo boli…Właśnie nie, nawet do mleka kładzie się z rykiem
No a jesli ciagle tak jest to nie wiem, tez szukalabym przyczyny pewnie…
DagLer
Od kilku dni, wcześniej było pięknie.ale teraz czy ogolnie? Bo jak teraz to moze faktycznie zeby, zagladalas tam? Bo wiesz naprawde sa dzieci (moja mlodsza), ktore cierpia przy zabkowaniu i nie jedza bo boli…
No a jesli ciagle tak jest to nie wiem, tez szukalabym przyczyny pewnie…
Artemida90
przy zębach to u nas nawet butelki z mlekiem nie kończył i oddawał w trakcie. Wiec możliwe ze to jest powodem. Potem inne powody niejedzenia będą tak jak u mnie tyle ze ma 2 lata za tydzień. Chyba dojrzewam do zrobienia mu badań morfologii itd. Ale boje się tego pobrania krwiOd kilku dni, wcześniej było pięknie.
reklama
nieagatka
no to najpewniej zeby.Od kilku dni, wcześniej było pięknie.