reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A dajecie dzieciom kaszki Bobovita? No bo ja daję i nie zgłębiałem za bardzo składu. A wczoraj przeczytałam jak laski na Fejsie jechały tę firmę, że cukier dodają i mam lekkie wyrzuty sumienia że ja małemu ją podaję 🤔
tez slyszalam, ze sa slabe. Tak jak Nestle tez ma slaaabe sklady. Ja kupowalam hipp i halle. I helpa tez wlasnie jest bardzo polecana, ale tu nie ma.

Właśnie nie, nawet do mleka kładzie się z rykiem 🙈
ale teraz czy ogolnie? Bo jak teraz to moze faktycznie zeby, zagladalas tam? Bo wiesz naprawde sa dzieci (moja mlodsza), ktore cierpia przy zabkowaniu i nie jedza bo boli…
No a jesli ciagle tak jest to nie wiem, tez szukalabym przyczyny pewnie…

Od kilku dni, wcześniej było pięknie.
przy zębach to u nas nawet butelki z mlekiem nie kończył i oddawał w trakcie. Wiec możliwe ze to jest powodem. Potem inne powody niejedzenia będą tak jak u mnie 🤦🏻‍♀️ tyle ze ma 2 lata za tydzień. Chyba dojrzewam do zrobienia mu badań morfologii itd. Ale boje się tego pobrania krwi 😰

reklama
Do góry