reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@DagLer ty nas nie słuchaj bo jak masz chęć to gotuj małej💪. Zawsze tak zdrowiej❤️
@DagLer ja gotuję małemu cały czas , zjadł bardzo mało gotowych zupek i deserków, owszem trzeba się liczyć że może być trochę strat ale i tak wolę to robić niż kupować tymbardziej że sporo warzyw i owoców mam swoich. Na początku takie małe porcję można mrozić np. W pojemnikach na lód .
Jak mam jakieś większe porcję zupy czy deserków to pasteryzuje w słoikach. Jak zostaje mi jakaś zupa w niewielkich ilościach to mrożę. Generalnie Im dalej tym prościej bo je się wspólnie ale np. Musy owocowe , takie na wzór tubek robię mu cały czas i w tym roku też mam zamiar zaopatrzyć nas na całą zimę 😅💪

reklama
Pisałyście o podawaniu avokado-w jakiej formie? Wydrylowac i zbledowac po prostu czy mam je poddać jakiejś obróbce termicznej? A no i co z tą oliwa z oliwek o której @fredka84 pisała - jak ja wdrazacie/podajecie?

Pisałyście o podawaniu avokado-w jakiej formie? Wydrylowac i zbledowac po prostu czy mam je poddać jakiejś obróbce termicznej? A no i co z tą oliwa z oliwek o której @fredka84 pisała - jak ja wdrazacie/podajecie?
Ja kupiłam taki olej i dodaję go do kaszki. Bardzo ładnie pachnie 🤩
Aha, z 🥑 nic nie musisz robić. Rozgnieść na papkę i już

Załączniki

• 16596291463628551804490756889896.jpg
    16596291463628551804490756889896.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
ja avocado dawalam z malinami albo z mango w formie musu. Zblendowane.
Co do oliwy to na koncu dodajesz odrobinke i mieszasz. Oliwa z oliwek nie lubi obrobki termicznej.

reklama
Do góry