reklama
eij
Fanka BB :)
A refluks wykluczyli?właśnie byliśmy dwa dni temu i kazał zmienić mleko fakt zwraca mniej ale mi już siada na łeb bo jak nie wymioty to ulewanie jak nie ulewanie to biedna pręży się przy mleku i kupka ja męczy aż mi jej szkoda. No nic może się uda i przyzwyczai się a jak nie to w poniedziałek do lekarza znowu pojedziemy
nieagatka
sol fizjologiczna i wacik, jak przy codziennej higienie oczek. Przemywasz zawsze od zewnatrz w strone nosa.Rzęsa w oku, jak wyjmujecie?
nic na ten temat nie mówił lekarz stwierdził tylko ze to po tych buteleczkach bebilonu tak zwraca. Wczoraj jeszcze się polasilam o zmianę butelki i za duży ma przepływ dziś rano tak szybko się nałykała ze nei wiem i znowu cofło zmieniłam na ten z malutka dziurka bo nie chce jej męczyć dodatkowo wolę siedzieć godzinę i karmić niech pije sobie powoliA refluks wykluczyli?
my dziś 3 dzień hippMoje maluchy piją od urodzenia nan optipro 1.
nieagatka
ja jak zmienialam mleko (ze szpitalnego na hipp) to mi ulewala tydzien. Dziecko, ktore nie ulewalo nigdy. A wtedy pamietam ze sporo tego bylo, a potem sie unormowalo.my dziś 3 dzień hipp
Moze potrzeba ciut wiecej czasu.
Kachar
A może po prostu zagęszczacz do mleczka spróbuj?! My też 3 raz zmieniamy mleko ,mała ma skazę na policzkach i brzuszku bebilon ha niby trochę pomógł ale to jeszcze nie to, jutro zmieniamy na pepti mam nadzieję że będzie lepiejnic na ten temat nie mówił lekarz stwierdził tylko ze to po tych buteleczkach bebilonu tak zwraca. Wczoraj jeszcze się polasilam o zmianę butelki i za duży ma przepływ dziś rano tak szybko się nałykała ze nei wiem i znowu cofło zmieniłam na ten z malutka dziurka bo nie chce jej męczyć dodatkowo wolę siedzieć godzinę i karmić niech pije sobie powoli
nieagatka
wg mnie przy tsk malutkim dziecku lepiej konsultowac z pediatra takie rzeczy, zeby nie rozregulowac ukladu pokarmowego eksperymentami.A może po prostu zagęszczacz do mleczka spróbuj?! My też 3 raz zmieniamy mleko ,mała ma skazę na policzkach i brzuszku bebilon ha niby trochę pomógł ale to jeszcze nie to, jutro zmieniamy na pepti mam nadzieję że będzie lepiej
reklama
Kachar
A cóż to za eksperyment?wg mnie przy tsk malutkim dziecku lepiej konsultowac z pediatra takie rzeczy, zeby nie rozregulowac ukladu pokarmowego eksperymentami.