reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
właśnie byliśmy dwa dni temu i kazał zmienić mleko 🤷‍♀️fakt zwraca mniej ale mi już siada na łeb bo jak nie wymioty to ulewanie jak nie ulewanie to biedna pręży się przy mleku i kupka ja męczy aż mi jej szkoda. No nic może się uda i przyzwyczai się a jak nie to w poniedziałek do lekarza znowu pojedziemy 🤷‍♀️
A refluks wykluczyli?

A refluks wykluczyli?
nic na ten temat nie mówił lekarz stwierdził tylko ze to po tych buteleczkach bebilonu tak zwraca. Wczoraj jeszcze się polasilam o zmianę butelki i za duży ma przepływ dziś rano tak szybko się nałykała ze nei wiem i znowu cofło zmieniłam na ten z malutka dziurka bo nie chce jej męczyć dodatkowo wolę siedzieć godzinę i karmić niech pije sobie powoli

nic na ten temat nie mówił lekarz stwierdził tylko ze to po tych buteleczkach bebilonu tak zwraca. Wczoraj jeszcze się polasilam o zmianę butelki i za duży ma przepływ dziś rano tak szybko się nałykała ze nei wiem i znowu cofło zmieniłam na ten z malutka dziurka bo nie chce jej męczyć dodatkowo wolę siedzieć godzinę i karmić niech pije sobie powoli
A może po prostu zagęszczacz do mleczka spróbuj?! My też 3 raz zmieniamy mleko ,mała ma skazę na policzkach i brzuszku bebilon ha niby trochę pomógł ale to jeszcze nie to, jutro zmieniamy na pepti mam nadzieję że będzie lepiej

A może po prostu zagęszczacz do mleczka spróbuj?! My też 3 raz zmieniamy mleko ,mała ma skazę na policzkach i brzuszku bebilon ha niby trochę pomógł ale to jeszcze nie to, jutro zmieniamy na pepti mam nadzieję że będzie lepiej
wg mnie przy tsk malutkim dziecku lepiej konsultowac z pediatra takie rzeczy, zeby nie rozregulowac ukladu pokarmowego eksperymentami.

reklama
Do góry