reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
nic na ten temat nie mówił lekarz stwierdził tylko ze to po tych buteleczkach bebilonu tak zwraca. Wczoraj jeszcze się polasilam o zmianę butelki i za duży ma przepływ dziś rano tak szybko się nałykała ze nei wiem i znowu cofło zmieniłam na ten z malutka dziurka bo nie chce jej męczyć dodatkowo wolę siedzieć godzinę i karmić niech pije sobie powoli
Ja też miałam problem z butelką nuk. Tam jest smoczek 0-6 i maluchy nie dawały rady, mała się krztusiła przy jedzeniu. Zmieniałam na lovi 0-2 i cały czas z niego piją.

nic na ten temat nie mówił lekarz stwierdził tylko ze to po tych buteleczkach bebilonu tak zwraca. Wczoraj jeszcze się polasilam o zmianę butelki i za duży ma przepływ dziś rano tak szybko się nałykała ze nei wiem i znowu cofło zmieniłam na ten z malutka dziurka bo nie chce jej męczyć dodatkowo wolę siedzieć godzinę i karmić niech pije sobie powoli
Moja miala refluks stwierdzony przez 2 laryngologow.objawy byly ukryte bo za bardzo nie ulewala ale pokarm sie cofal i przez to ciagle charczala przez nos a ja myslalam ze to katar.zaczela ulewac dopiero jak miala 4-5miesiecy.pozniej juz nie.tylko 3 razy rzygala ostatnio bo sie przejadla🥴

ja jak zmienialam mleko (ze szpitalnego na hipp) to mi ulewala tydzien. Dziecko, ktore nie ulewalo nigdy. A wtedy pamietam ze sporo tego bylo, a potem sie unormowalo.
Moze potrzeba ciut wiecej czasu.
no to dobrze dziś tylko smoczek zmieniłam na 1 z 2 bo tak się nałykała ze co zjadła to wszystko zwrócila 🤦‍♀️

Moja miala refluks stwierdzony przez 2 laryngologow.objawy byly ukryte bo za bardzo nie ulewala ale pokarm sie cofal i przez to ciagle charczala przez nos a ja myslalam ze to katar.zaczela ulewac dopiero jak miala 4-5miesiecy.pozniej juz nie.tylko 3 razy rzygala ostatnio bo sie przejadla🥴
no Werka też nieraz świszczy 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Do góry