Najlepiej jakbyś sobie nimi po sklepie pojeździła i porównała. Facet ze sklepu może mieć rację ale nie musi. Roan ma dobrą amortyzację, bujasz go jednym palcem. Ale wg mnie, nie nadaje się za bardzo w terenno wlasnie roan bloom był naszym 1 wyborem ale wczoraj przy kupowaniu fotelika facet zapytal czy wozek mamy już wybrany jak powiedzjalam jaki to uśmiechnął się.... Ze ciężki duzy amortyzacja słaba i że za te cenę można coś lepszego mieć i zglupialam
reklama
miętowa25
Fanka BB :)
jeśli jedziesz i nie pchasz rąk do malego a jedziesz jako pasażer po prostu to ok. Jesteś bezpieczny jak każdy pasażer.bo? W sensie jesli jedziesz zapieta pasamo to sorki, ale dlaczego nie jest bezpiecznie? Pierwszy raz o tym slysze.
nieagatka
ale musisz wziac pod uwage, ze moze byc tak, ze co 15min bedziesz sie musiala zatrZymywac, bo cos. Z reszta sama zoabczysz w praktyce, w teorii wiele rzeczy super wygladano wlasnie chodzi o to że jak z przodu siedzisz to nic nie możesz mu zrobic i wtedy zjeżdżasz z trasy żeby coś zrobić i jest bezpieczniejsze. A jak z tyłu siedzisz to korci zrobić coś w trakcie jazdy. Więc o ile nie siedzisz z przodu i nie próbujesz z tamtego miejsca coś malemu zrobić w trakcie jazdy to bezpieczniejsze
nieagatka
jasne, moja najlepsza przyjaciolka tez, nawet majac dziecko. Ja robie po 1300km w miesiacu wiec dla mnie to nie do pomyslenia zeby nie jezdzicMam 37 lat i całkiem dobrze sobie bez niego radzę
Nie wykluczam, że się złamie przy dziecku.
Mąż cały czas powtarza, że on nie musi autem do pracy jeździć i wtedy ja będę.
nieagatka
naprawde mysle, ze lepiej kontynuowac te rozmowe jak juz pojezdzisz troche z dzieckiem Chetnie poslucham o tym jak nie np w 200km trasie nie pcha rak do dziecka i zatrzymuje za kazdym razem jak cos sie dziejejeśli jedziesz i nie pchasz rąk do malego a jedziesz jako pasażer po prostu to ok. Jesteś bezpieczny jak każdy pasażer.
Mowie to bez zlosliwosci, po prostu usmiecham sie na sama mysl z perspektywy matki dwojki
Nelka85
Ja tylko 25km do pracy w jedną stronę. Czasami do nowego Warpna jak jest pogoda (50km w jedną stronę i tu wtedy jedziemy autem) i to tyle. Tak naprawdę mam wszystko blisko. No i ja lubię chodzić - dużo. Przy małej to może się zmienić - nie mam pojęcia co jej będzie pasowało.jasne, moja najlepsza przyjaciolka tez, nawet majac dziecko. Ja robie po 1300km w miesiacu wiec dla mnie to nie do pomyslenia zeby nie jezdzic
A wiesz sasiadka moich rodzicow-tska ok.24 lat urodzila w maju tego roku.wczoraj jechala do nich na sygnale karetka bo dzuecko mlekiem sie zakrztusilo i nie moglo oddechu zlapac.tu uważaj na zadlawienie...
Moja to juz w tym nosidle to prawie siedzi wiec watpie ze sie zadlawi
Pchełka216
tylko w realu mission impossibleno wlasnie chodzi o to że jak z przodu siedzisz to nic nie możesz mu zrobic i wtedy zjeżdżasz z trasy żeby coś zrobić i jest bezpieczniejsze. A jak z tyłu siedzisz to korci zrobić coś w trakcie jazdy. Więc o ile nie siedzisz z przodu i nie próbujesz z tamtego miejsca coś malemu zrobić w trakcie jazdy to bezpieczniejsze
nieagatka
dyrektorki zlobka corka zakrztusila sie woda majac poltora roku. W aucie wlasnie. Ledwo ja uratowali.A wiesz sasiadka moich rodzicow-tska ok.24 lat urodzila w maju tego roku.wczoraj jechala do nich na sygnale karetka bo dzuecko mlekiem sie zakrztusilo i nie moglo oddechu zlapac.
Moja to juz w tym nosidle to prawie siedzi wiec watpie ze sie zadlawi
reklama
ulewanoe swoją drogą ale wymiotywymioty czy ulewanie? Ulewanie jest "normalne"...