no w takich chwilach to bym najchętniej poszła i mu ja zgasiłaU nas wczoraj kosili jak Miska drzemke miala
reklama
no mała nie chce tak jak Fredce pisalam jak już mega jest marudna i nie chce spać wtedy wtykam na siłęmój był bezsmoczkowy, był etap ze sobie go ząbkami trzymał ale był już starszy ale nie traktował go jako uspokajacz. Próbowałam z 10 smoczków i żaden nie podszedł. Odpuściłam przynajmniej nie miałam problemu z oduczeniem. Aczkolwiek teraz przy tym skoku rozwoju lubi sobie possać smoczek w butelce, chwile pozwalam ale nie za długo.
Z moja Miska to j3st tak ze jak cos buczy czy to pralka czy kosiarka czy jeszcze cos innego przed drzemka to nie ma problemu z zasnieciem bo sie przyzwyczaja ale jak zaczyna sie cos dziac jak spu to nue ma przebacz oczy jak 5 zeta.no w takich chwilach to bym najchętniej poszła i mu ja zgasiła
A dzis poszla na drzemke po 15.Meczyly ja kupy 3 po kolei.Ale smierdzialy jak nigdy jak zrobila co trzeba to w koncu zasnela.Zaraz bede budzic bo pozniej bedzie tancowac niewiadomo do ktorej
Dziąsła wyglądają normalnie .A nie zęby? U nas też pobudki w nocy, marudzenie cały dzień, płacz przy jedzeniu, coś czuję, że to zęby
A jak się czujecie po szpitalu? Wszystko w porządku?
eij
Fanka BB :)
u mnie zrzucają się na krzesełko do karmienia. Jestem zwolennikiem praktycznych prezentówDobra baby - co kupic na chrzciny. Bede chrzestna, mlody ma rok. Dajcie pomysly
Artemida90
ja tak zrobiłam tylko raz, jak mi mały zygnal to przestałam i nie zmuszalam. Widocznie ma jak ja, ja szybko się dławię i on ma to samo.no mała nie chce tak jak Fredce pisalam jak już mega jest marudna i nie chce spać wtedy wtykam na siłę
Kachar
Moja dostała sztabkę złotaDobra baby - co kupic na chrzciny. Bede chrzestna, mlody ma rok. Dajcie pomysly
nieagatka
noo i jaaa tyle ze on ma rok i strasza siostre wiec wiele rzeczy juz maja i nieeee wieeeeemu mnie zrzucają się na krzesełko do karmienia. Jestem zwolennikiem praktycznych prezentów
najgorzej właśnie jak dzieciaki mają prawie wszystko to nie wiadomo co nowego wymyślićnoo i jaaa tyle ze on ma rok i strasza siostre wiec wiele rzeczy juz maja i nieeee wieeeeem
reklama
nieagatka
no nic, zapytalam rodzicow czy jest cos co chca, ale ofkors jestem otwarta na Wasze sugestie jak Wam cos do glowy przyjdzie jeszczenajgorzej właśnie jak dzieciaki mają prawie wszystko to nie wiadomo co nowego wymyślić