reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
mój był bezsmoczkowy, był etap ze sobie go ząbkami trzymał ale był już starszy ale nie traktował go jako uspokajacz. Próbowałam z 10 smoczków i żaden nie podszedł. Odpuściłam przynajmniej nie miałam problemu z oduczeniem. Aczkolwiek teraz przy tym skoku rozwoju lubi sobie possać smoczek w butelce, chwile pozwalam ale nie za długo.
no mała nie chce tak jak Fredce pisalam jak już mega jest marudna i nie chce spać wtedy wtykam na siłę 🤦‍♀️

no w takich chwilach to bym najchętniej poszła i mu ja zgasiła 🤣🤣🤣
Z moja Miska to j3st tak ze jak cos buczy czy to pralka czy kosiarka czy jeszcze cos innego przed drzemka to nie ma problemu z zasnieciem bo sie przyzwyczaja ale jak zaczyna sie cos dziac jak spu to nue ma przebacz oczy jak 5 zeta.
A dzis poszla na drzemke po 15.Meczyly ja kupy🥴 3 po kolei.Ale smierdzialy jak nigdy🤢 jak zrobila co trzeba to w koncu zasnela.Zaraz bede budzic bo pozniej bedzie tancowac niewiadomo do ktorej🥴

reklama
Do góry