reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Przerazajace sa te cenniki☹i to obrazanie sie i obgadywanie ,kto ile dal.Ludzi serio popierd..
Rodzicami chrzestymi naszych dzieci sa ich bracia,ogolnie wszystko mlodzi ludzie.Odgornie bylo powiedziane,ze wiemy ze sie ucza i cienko z kasa i huk z tym.Maja dla nich byc na urodzinach, swietach...po prostu miec kontakt.Reszta jest malo wazna.

reklama
no mnie brat zapytal czy sesje chce, a ze to bylo Boze Narodzenie to chcialam i ma swiateczne foty.
Jak brata zapytalam to mowi: telewizor by mi sie przydal 🤣 Nie napisze co
mu odpowiedzialam, bo to niecenzuralne 🤣
Sesja to fajny pomysł na prezent. Myślę, że mało kto sam z siebie wyda kasę na fotki, a w sumie fajna pamiątka i dla rodziców i dla dziecka. Nie kupowalabym żadnych łańcuszków itp ( ja nie noszę nic z biżuterii która kiedykolwiek dostalam, bo mi się nie podoba), jakieś złote grzechotki i inne to moim zdaniem niepotrzebne bibeloty. Tak, wybrałabym sesje :)

A jeszcze Ci powiem @mArusia33 ze mam bardzo dobra kolezanke w Gdansku.Jak sie rozwodzila z mezem to dzwonilam wspieralam zapraszalam do siebie.Jak byla w ciazy i urodzila to tez odwiedzali mnie w Wawie.A teraz nawet do mnie nie zadzwoni.Jak bylam w ciazy ani razu nie zadzwonila nie zapytala jak sie czuje.Wiadomo miala swoje problemy ale to przykre ze jak byla potrzeba z jej strony to ja bylam potrzebna a teraz...ja nie dzwonie mam to gdzies.Z przyjaciolka ktora znam od ...zawsze a ktora mieszka w Niemczech mam lepszy kontakt niz z niejedna dobra kolezanka mieszkajaca tu na miejsu.Takze zycie weryfikuje.Oj duzo mi przykladow przychodzi do glowy niestety
Moze jest miedzy mlotem a kowadlem.Czesto jak sie ludzie rozwodza,a mieli wspolnych przyjaciol,to sie to sypie,bo nie wiadomo jak to ogarnac.Kto po czyjej stronie stoi .
Zawsze mozna zadzwonic i sie jasno okreslic.

Sesja to fajny pomysł na prezent. Myślę, że mało kto sam z siebie wyda kasę na fotki, a w sumie fajna pamiątka i dla rodziców i dla dziecka. Nie kupowalabym żadnych łańcuszków itp ( ja nie noszę nic z biżuterii która kiedykolwiek dostalam, bo mi się nie podoba), jakieś złote grzechotki i inne to moim zdaniem niepotrzebne bibeloty. Tak, wybrałabym sesje :)
ja wydaje na foty 🤣🤣 moje maja sesje noworodkowe i swiateczne 😁😁
Z cala reszta sie zgadzam i mam tak samo.

A mowia ze komunia nie jest dla kasy 🤦‍♀️
Moja jedna bratowa odkad mam Misie to tez noe dzwoni.Nie moge powiedziec bo zawsze cos jej kupuje-wiadomo brat to chlop wiec kobiety sie zajmuja wszystkim u mnie w rodzinie-nawet na roczek przeslala Misi prezent.Ale wogole nie dzwoni.juz czesciej brat lub druga bratowa.Ja tu gnije i czekam na to by z kims doroslym pogadac a tu nic.Szkoda.
ja z moja bratowa tez bardzo rzadko rozmawiam. Bardzo sie roznimy, mamy niewiele wspolnych tematow, relacja jest poprawna, jak sie spotykamy to jest ok, ale na odleglosc zadna z nas nie ma potrzeby wiekszego kontaktu i uwazam, ze nie ma sensu sie zmuszac.
Dzieki temu nie ma kwasow.

Matko jak mi się Basia dzisiaj zaniosla. Trzymałam ja na rękach i poczułam na ręce jak pierla. I aż mi się zaniosla. Jezzzuuu nigdy więcej. A za chwilę się smiala.

Moj maz jest chrzestnym swojego brayanka i jakies 4 lata temu mial komunie.Dzieciak ma w sumie wszystko.my sie nie pytalismy co chce.siostra meza przywiozla kompa a my kupilismy hulajnoge elektryczna.powiem tak na przyjeciu nie byl zainteresowany prezentem od nas ale jak sie pozniej okazalo hulajnoga byla takim hitem na osiedlu ze kazdy dzieciak za kade z komuni kupowal hulajnoge.Kajtek tak nia jezdzil ze szybko padla.A komputerem sie nie interesowal jiz tak bardzo.
no dzieciaki na takie hity lecą najbardziej 😁

ja z moja bratowa tez bardzo rzadko rozmawiam. Bardzo sie roznimy, mamy niewiele wspolnych tematow, relacja jest poprawna, jak sie spotykamy to jest ok, ale na odleglosc zadna z nas nie ma potrzeby wiekszego kontaktu i uwazam, ze nie ma sensu sie zmuszac.
Dzieki temu nie ma kwasow.
Ja mialam z bratowa super kontakt.zeby nie bylo ona ma 2 dzieci z moim bratem😉a teraz nie mam z nia o czym gadac.Serio.Juz bardziej mam tematy z bratowa mlodszego brata chociaz ta zycia nie zna hehehe

w sensie ze 500zl to jest malo?!?! O jprdl.
Moja Babcia dala mojej corce 500zl na chrzciny. Zyje z renty. Na drugi dzien pojechalam wydalam 400zl na prezent dla niej i dostala na dzien Babci. Dla mnie takie prezenty to jakis kosmos. Jasne ze jak chce to tyle wydam i nikomu nic do tego, ale zeby ktos tego ode mnie wymagal to ma jak w banku ze dostanie 50zl 🤣🤣🤣🤣
No mało bo przecież wiedział że dzieciak do komunii będzie szedł 🤣🤣🤣żeby było śmieszniej za tydzień ten sam chłopiec mial urodziny i znowu było wymyślanie prezentów. Zobaczymy ile Werce nadają 🤣🤣🤣

reklama
Moja Miska na dzis dzien kupy.No kurde juz 5 dzis zrobila.Jedna taki wypierdek tylko.Jedna -pierwsza to gigant a 3 takie mniejsze.Brzuch jej nie boli bo normalnie sie zachowuje kurde nie wiem czemu te kupska dzis tak czesto_Oczywoscie dzoecko jeszcze w pelni sil wiec chyba dzis 23 lub 24 nas czeka na dpanie😪

Do góry