reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Przeglądam paczki z ubrankami po dzieciach koleżanek. Nie mogę się nadziwić ile dostałam butów, takich maleńkich. Na pewno nie służą do chodzenia 😅 ile ja takich butów potrzebuje dla dwójki dzieci? Bo mam 17 par... Nie mam nawet gdzie tego trzymać 😂
Kolejna sprawa- czapeczki. Obecnie 21 na stanie :p ale tu chociaż różne rozmiary.

Przeglądam paczki z ubrankami po dzieciach koleżanek. Nie mogę się nadziwić ile dostałam butów, takich maleńkich. Na pewno nie służą do chodzenia 😅 ile ja takich butów potrzebuje dla dwójki dzieci? Bo mam 17 par... Nie mam nawet gdzie tego trzymać 😂
Kolejna sprawa- czapeczki. Obecnie 21 na stanie :p ale tu chociaż różne rozmiary.
Butow wg mnie nie potrzebujesz wcale,i tak do niczego nie sluza.im wiecej takie male stopki moga sie same poruszac ,niczym nie skrepowane tym lepiej dla ich rozwoju.dopiero jak dziecko zaczyna chodzic zaklada mu sie buciki🙂zdanie naszego fizjoterapeuty i lekarza dzieciecego .A czapeczki to wiadomo,dobrze miec pod ręką.

reklama
ja nie uzywalam niechodkow wogole. Dopiero jak zaczela domagac sie chodzenia na dworze czyli jak miala 11 miesiecy i roZmiar 18.

Do góry