reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No ja też czekam. Na samą myśl mi słabo 😱
U blizniakow nie bylo zle ,u Lennarta normalnie,Zosce chyba 2 miesiace pozniej i 6 na raz.
U klocka teraz jedynki wyszly,wyglada jak " klolik"😀ale walczyl chyba z tydzien.Teraz cos znowu sie zaczyna.
Uzbroj sie w czopki p bolowe jak nie masz,jakies gryzaki napelnione woda ,ktore mozna do lodowki wrzucic,nam to pomoglo.sa jakies zele chlodzace dziasla.mialam,ale zapomnialam ,ze mam🙊😂

reklama
U blizniakow nie bylo zle ,u Lennarta normalnie,Zosce chyba 2 miesiace pozniej i 6 na raz.
U klocka teraz jedynki wyszly,wyglada jak " klolik"😀ale walczyl chyba z tydzien.Teraz cos znowu sie zaczyna.
Uzbroj sie w czopki p bolowe jak nie masz,jakies gryzaki napelnione woda ,ktore mozna do lodowki wrzucic,nam to pomoglo.sa jakies zele chlodzace dziasla.mialam,ale zapomnialam ,ze mam🙊😂
zazdro, ze tak bezproblemowo. U nas byl moment, ze ani paracetamol, ani ibuprofen nie dzialaly, tylko krople przepisane na pogotowiu. Czopki i zele na dziasla u nas wogole nie pomagaly. To u mlodszej.
U starszej te gryzski, o ktorych piszesz super sie sprawdzaly, zele tez. Przeciwbole tylko w suropie, w czopku u nas za mala dawka.

zazdro, ze tak bezproblemowo. U nas byl moment, ze ani paracetamol, ani ibuprofen nie dzialaly, tylko krople przepisane na pogotowiu. Czopki i zele na dziasla u nas wogole nie pomagaly. To u mlodszej.
U starszej te gryzski, o ktorych piszesz super sie sprawdzaly, zele tez. Przeciwbole tylko w suropie, w czopku u nas za mala dawka.
Jakie wy macie te czopki,bo juz ktorys raz prowadzimy dyskusje🤣🤣na ile sie konczy dawka? U mnie jest 75mg,125 i 250 mg.Tez masz takie ,czy slabsze?

Ja mam ibuprofen w czopkach ,konczy sie na 125, ale to jest inny przelicznik niz z paracetamolem.
Ja wogole syropow nie uzywam,bo moje dzieci od razu puszczaja pawia
ja mam taka traume z dziecinstwa z czopkami ze jak mam moim podac to mi slabo. Pamietsm ze tego nienawidzilam.
U nas ibuprofen jest 20mg/ml albo 40mg/ml, a paracetamol 100.
Czopki sprawdzilam - 150.

Mam żel D O S T I NEX, gryzaki chłodzące i paracetamol w kroplach 😁 jestem ciekawa kiedy się zacznie 😲🙈

reklama
Do góry