reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

To o której wyjeżdżacie?
Napewno mu się zmieni. On nie da mi się do czegoś przyzwyczaić 😂
Moje dzieci w nocy szalały do 1.5 roku, potem już z górki. Najgorszym etapem jest ząbkowanie, wtedy rzeczywiście dzieci mają gorszy sen.
Przed nami 4-5 godzin jazdy więc raczej na luzie, wyjedziemy na spokojnie po śniadaniu. Po drodze zapewne milion przystanków i afer🤣 dziś już przy pakowaniu spazmy o walizkę 🤦

reklama
Szczęściara ❤️ choć jeszcze sto razy może się zmienić. Moja córka obudziła mnie o 6, sama poszła dalej spać.

Melduje jestem spakowana, szczerze nienawidzę tego robić. W końcu pomalowałam sobie paznokcie u stóp, oczywiście córka nie przepuściła okazji i oto obydwie mamy różowe poznokcie🤪
u nas to samo, jak mam pomowane ja to one obie tez musza i juz! 😆
A kiedys myslalam ze takim malym to malowac nie bede 🤦🏻‍♀️😆
W tsmtym roku Lila pomalowala tacie paznokcie u stop, pozwolil bo mowi 3 dni i po frytkach. Poltora miesiaca sie trzymalo 🤣😂🤣

Mam to samo!!! 🤪 Uwielbiam spać. Póki co moje maluchy śpią od 21 do 5 😁 liczę że nic im się nie zmieni w tej kwestii.
cooooo? Tak długo 🤭🤭🤭myślałam że moja Werka jest mistrzem w spaniu ale ona dopiero zasypia koło północy i do 5 max 6 śpi. Dziś walczę z nią od rana żeby spala w łóżeczku ale za nic jej się tam nie podoba 🤣🤣🤣ale to moja wina mogłam myśleć o tym dwa miesiące temu 🤣🤣🤣

Zgadzam się. Staram się już teraz względna rutynę trzymać mimo że są jeszcze małe. Czasami się udaje czasami nie. Póki co nauczyłam je że nie zasypiamy na noc na rękach , dla mnie mega sukces hehehe. Chociaż oczywiście nieraz to się nie sprawdza 🤪😂
no u nas moja mama by ją tylko nosiła a Weronika jak w raju. Teraz szanowna pani babcia jest przeziębiona więc nie ma wstępu a my nosimy czytaj ja noszę 🙃bo tatuś musi być wypoczęty do pracy No bo ja leżę on pracuje 🤣🤣🤣

cooooo? Tak długo 🤭🤭🤭myślałam że moja Werka jest mistrzem w spaniu ale ona dopiero zasypia koło północy i do 5 max 6 śpi. Dziś walczę z nią od rana żeby spala w łóżeczku ale za nic jej się tam nie podoba 🤣🤣🤣ale to moja wina mogłam myśleć o tym dwa miesiące temu 🤣🤣🤣
Matteo spi od 20-8-9 rano🤗🤗🤗cud,miod dziecko.
Blizniaki od czasu korony przespiaja cale noce,nie wiem o co chodzi😂

Powiem Ci coś jeszcze, jedzą o 5 i od 6 do ok 9 30 śpimy 😃😁

reklama
Do góry