reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

To o której wyjeżdżacie?
Napewno mu się zmieni. On nie da mi się do czegoś przyzwyczaić 😂
Moje dzieci w nocy szalały do 1.5 roku, potem już z górki. Najgorszym etapem jest ząbkowanie, wtedy rzeczywiście dzieci mają gorszy sen.
Przed nami 4-5 godzin jazdy więc raczej na luzie, wyjedziemy na spokojnie po śniadaniu. Po drodze zapewne milion przystanków i afer🤣 dziś już przy pakowaniu spazmy o walizkę 🤦

reklama
Szczęściara ❤️ choć jeszcze sto razy może się zmienić. Moja córka obudziła mnie o 6, sama poszła dalej spać.

Melduje jestem spakowana, szczerze nienawidzę tego robić. W końcu pomalowałam sobie paznokcie u stóp, oczywiście córka nie przepuściła okazji i oto obydwie mamy różowe poznokcie🤪
u nas to samo, jak mam pomowane ja to one obie tez musza i juz! 😆
A kiedys myslalam ze takim malym to malowac nie bede 🤦🏻‍♀️😆
W tsmtym roku Lila pomalowala tacie paznokcie u stop, pozwolil bo mowi 3 dni i po frytkach. Poltora miesiaca sie trzymalo 🤣😂🤣

Mam to samo!!! 🤪 Uwielbiam spać. Póki co moje maluchy śpią od 21 do 5 😁 liczę że nic im się nie zmieni w tej kwestii.
cooooo? Tak długo 🤭🤭🤭myślałam że moja Werka jest mistrzem w spaniu ale ona dopiero zasypia koło północy i do 5 max 6 śpi. Dziś walczę z nią od rana żeby spala w łóżeczku ale za nic jej się tam nie podoba 🤣🤣🤣ale to moja wina mogłam myśleć o tym dwa miesiące temu 🤣🤣🤣

Zgadzam się. Staram się już teraz względna rutynę trzymać mimo że są jeszcze małe. Czasami się udaje czasami nie. Póki co nauczyłam je że nie zasypiamy na noc na rękach , dla mnie mega sukces hehehe. Chociaż oczywiście nieraz to się nie sprawdza 🤪😂
no u nas moja mama by ją tylko nosiła a Weronika jak w raju. Teraz szanowna pani babcia jest przeziębiona więc nie ma wstępu a my nosimy czytaj ja noszę 🙃bo tatuś musi być wypoczęty do pracy No bo ja leżę on pracuje 🤣🤣🤣

cooooo? Tak długo 🤭🤭🤭myślałam że moja Werka jest mistrzem w spaniu ale ona dopiero zasypia koło północy i do 5 max 6 śpi. Dziś walczę z nią od rana żeby spala w łóżeczku ale za nic jej się tam nie podoba 🤣🤣🤣ale to moja wina mogłam myśleć o tym dwa miesiące temu 🤣🤣🤣
Matteo spi od 20-8-9 rano🤗🤗🤗cud,miod dziecko.
Blizniaki od czasu korony przespiaja cale noce,nie wiem o co chodzi😂

Powiem Ci coś jeszcze, jedzą o 5 i od 6 do ok 9 30 śpimy 😃😁

reklama
Do góry