reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No ja też czekam. Na samą myśl mi słabo 😱
U blizniakow nie bylo zle ,u Lennarta normalnie,Zosce chyba 2 miesiace pozniej i 6 na raz.
U klocka teraz jedynki wyszly,wyglada jak " klolik"😀ale walczyl chyba z tydzien.Teraz cos znowu sie zaczyna.
Uzbroj sie w czopki p bolowe jak nie masz,jakies gryzaki napelnione woda ,ktore mozna do lodowki wrzucic,nam to pomoglo.sa jakies zele chlodzace dziasla.mialam,ale zapomnialam ,ze mam🙊😂

reklama
U blizniakow nie bylo zle ,u Lennarta normalnie,Zosce chyba 2 miesiace pozniej i 6 na raz.
U klocka teraz jedynki wyszly,wyglada jak " klolik"😀ale walczyl chyba z tydzien.Teraz cos znowu sie zaczyna.
Uzbroj sie w czopki p bolowe jak nie masz,jakies gryzaki napelnione woda ,ktore mozna do lodowki wrzucic,nam to pomoglo.sa jakies zele chlodzace dziasla.mialam,ale zapomnialam ,ze mam🙊😂
zazdro, ze tak bezproblemowo. U nas byl moment, ze ani paracetamol, ani ibuprofen nie dzialaly, tylko krople przepisane na pogotowiu. Czopki i zele na dziasla u nas wogole nie pomagaly. To u mlodszej.
U starszej te gryzski, o ktorych piszesz super sie sprawdzaly, zele tez. Przeciwbole tylko w suropie, w czopku u nas za mala dawka.

zazdro, ze tak bezproblemowo. U nas byl moment, ze ani paracetamol, ani ibuprofen nie dzialaly, tylko krople przepisane na pogotowiu. Czopki i zele na dziasla u nas wogole nie pomagaly. To u mlodszej.
U starszej te gryzski, o ktorych piszesz super sie sprawdzaly, zele tez. Przeciwbole tylko w suropie, w czopku u nas za mala dawka.
Jakie wy macie te czopki,bo juz ktorys raz prowadzimy dyskusje🤣🤣na ile sie konczy dawka? U mnie jest 75mg,125 i 250 mg.Tez masz takie ,czy slabsze?

Ja mam ibuprofen w czopkach ,konczy sie na 125, ale to jest inny przelicznik niz z paracetamolem.
Ja wogole syropow nie uzywam,bo moje dzieci od razu puszczaja pawia
ja mam taka traume z dziecinstwa z czopkami ze jak mam moim podac to mi slabo. Pamietsm ze tego nienawidzilam.
U nas ibuprofen jest 20mg/ml albo 40mg/ml, a paracetamol 100.
Czopki sprawdzilam - 150.

Mam żel D O S T I NEX, gryzaki chłodzące i paracetamol w kroplach 😁 jestem ciekawa kiedy się zacznie 😲🙈

reklama
Do góry