reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

My przez ostatni tydzień przeprowadziliśmy Natalke do lozeczka. Rok spała z nami w środku w łóżku. Nawet nam to wychodzi. Czekamy aż zaśnie i do lizeczka. Basia też w lozeczku. Fajnie teraz się śpi z mężem w tak dużym łóżku;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ciekawa jestem jak u nas wyjdzie z tym spaniem 😂 mąż zarzeka sie, że będzie dzieci odnosił i absolutnie nie ma opcji, żeby wyprowadził sie z łóżka 😀 chciałam dla bliźniaków kupić na początek jedno łóżeczko, bo mówię mu, że zobaczymy jak będzie z tym spaniem, a on, że oczywiście, że kupujemy dwa i nie bierze pod uwagę możliwości porażki spaniowej :D hehe życie zweryfikuje, ale cieszę się, że chociaż plan ma ambitny :D
Pocieszę się (chociaż nie miałam bliźniaków), że mój mąż odnosił każdą z córek po karmieniu do łóżeczka. Powiedział, że z łóżka się nie wyprowadzi do salonu. Po zakończonym karmieniu odkładał do łóżeczka albo chodził i lulał. Przy odstawieniu nocnym od piersi również chodził i lulał, dawał wodę. Zrealizował swój plan;)

Pocieszę się (chociaż nie miałam bliźniaków), że mój mąż odnosił każdą z córek po karmieniu do łóżeczka. Powiedział, że z łóżka się nie wyprowadzi do salonu. Po zakończonym karmieniu odkładał do łóżeczka albo chodził i lulał. Przy odstawieniu nocnym od piersi również chodził i lulał, dawał wodę. Zrealizował swój plan;)
Oby i mojemu się udało :)

Zazdro takiego męża 😜

Na pewno podejmę próbę :)
Staram się podchodzić do wszelkich planów na dużym luzie, zbyt dużo mądrych osób mówiło mi, że plany planami a dzieci pokazały jak ma być :p
Tak najlepiej,nic ci przez to nie ucieknie i niczego tez nie stracisz.Dzieci niestety nie rodza sie z instrukcja obslugi i mysle ze to jest dobre bo zmusza do wzajemnego uczenia sie siebie Nie ma co sobie robic cisnienia,tak dlugo bedziecie kombinowac az to bedzie TO.😅

Hej,

Jeszcze miesiąc i rozszerzam dietę, czy możecie polecić jakieś przydatne akcesoria: kubki, sztućce, naczynia, krzesła, itd...
Co Wam się sprawdziło?

reklama
Hej,

Jeszcze miesiąc i rozszerzam dietę, czy możecie polecić jakieś przydatne akcesoria: kubki, sztućce, naczynia, krzesła, itd...
Co Wam się sprawdziło?
Krzeselko z ikea z takim dmuchanym podparciem poduszka bo dla nalca bedzie samo krzeselko za szerokie.Sztucce aby jak najbardziej plaskie.ja kupilam w pepcko razem z beznadziejnym talerzykiem kubusia ale z niego nie korzystamy tylko z lyzeczki.dokupilam jeszcze w pepcko taka miseczke silikonoea co sie do blatu przyssie ale to pozniej z niej i tak jemy tylko kssze a tak to sloik8 bezposrednio lub z mojej reki sama nie bierze raczkami Z jednej strony to dobrze bo nie odkurza mi podlogi tylko jak cos na niej znajdzie do mnie niesie😅 narazie nie inwrstuj bardzo w sztucce.
A mamy jeszcze bboxa.Miska szybko zalapala o co jaman i pije z niego normalnie caly czas wode.

Do góry