reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej,

Jeszcze miesiąc i rozszerzam dietę, czy możecie polecić jakieś przydatne akcesoria: kubki, sztućce, naczynia, krzesła, itd...
Co Wam się sprawdziło?
Krzesełko z regulowanym oparciem od polezacego do siedzącego, i ceratowe obicie , łatwiej umyc po karmieniu , miseczka nie będzie Ci teraz potrzebna jakaś specjalna , tylko łyżeczka malutka plastikowa i siniak taki ceratowy , i powodzenia hehe, u nas wszystko na pół metra wokół brudne po jedzeniu 😁

Krzeselko z ikea z takim dmuchanym podparciem poduszka bo dla nalca bedzie samo krzeselko za szerokie.Sztucce aby jak najbardziej plaskie.ja kupilam w pepcko razem z beznadziejnym talerzykiem kubusia ale z niego nie korzystamy tylko z lyzeczki.dokupilam jeszcze w pepcko taka miseczke silikonoea co sie do blatu przyssie ale to pozniej z niej i tak jemy tylko kssze a tak to sloik8 bezposrednio lub z mojej reki sama nie bierze raczkami Z jednej strony to dobrze bo nie odkurza mi podlogi tylko jak cos na niej znajdzie do mnie niesie😅 narazie nie inwrstuj bardzo w sztucce.
A mamy jeszcze bboxa.Miska szybko zalapala o co jaman i pije z niego normalnie caly czas wode.
wg mnie krzeslwko z ikea nie kedt dobre, przez wszytskim brak podparcia na nogi. Ani sie nie reguluje. Poza tym jak juz wyjmiesz wkladke niemowleca to cale jedzenie wpada miedzy lrzeslko a dziexko, jesli dziecko je samo.
Co do bboxa to sa takie bidony no name o polowe tansze, super sie sprawdzajace firmy Munchkin.
Ogolnie takie talerzyki z przegrodkami sa spoko, nam sie sprawdZaly

wg mnie krzeslwko z ikea nie kedt dobre, przez wszytskim brak podparcia na nogi. Ani sie nie reguluje. Poza tym jak juz wyjmiesz wkladke niemowleca to cale jedzenie wpada miedzy lrzeslko a dziexko, jesli dziecko je samo.
Co do bboxa to sa takie bidony no name o polowe tansze, super sie sprawdzajace firmy Munchkin.
A ja to krzeselko kocham bo jest wiecznie urabane,wrzucam pod prysznic i czyste.Zoska z Lennartem mialy takie fiki miki na wszystkie strony mozna bylo regulowac i tez bylo wszedzie pelno zarcia pomijajac gabaryty tego czegos..Czyscilam te szpary i szparunie szczotka do zębow.
Ale wiadomo,jak kto i co lubi.Matteo w tym siedzi szczesliwy i robi masakre .😂

Ja kupilam na allegro podpar ie na nozki i jest spoko.ja nie mam miejsca w domu i to krzeselko super sie u nas sprawdza🙂

A ja to krzeselko kocham bo jest wiecznie urabane,wrzucam pod prysznic i czyste.Zoska z Lennartem mialy takie fiki miki na wszystkie strony mozna bylo regulowac i tez bylo wszedzie pelno zarcia pomijajac gabaryty tego czegos..Czyscilam te szpary i szparunie szczotka do zębow.
Ale wiadomo,jak kto i co lubi.Matteo w tym siedzi szczesliwy i robi masakre .😂
ja swoje mam proste, ale z regulacja. Sluzylo to samo obu, tez pladtikowe wiec latwo czyscic, a to z ikea jest u rodzicow i jak dla mnie porazka. Masa jedzenia laduje miedzy dzieckiem a tacka.

Dzielo mojej corki po wizycie w centrum nauki o kosmosie… Rakieta rzecz jasna 🤣 Dumna mama 🤣🤣😅💜😂😂😂😂

Załączniki

• IMG_7013.JPG
    IMG_7013.JPG
    139,6 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry