reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kp dwójkę dzieci. Małe bez problemu można odkładać. Ja nigdy nie spałam z noworodkiem, uznawałam za zbyt niebezpieczne. Moje dzieci na akceptowały smoczków i nigdy nie używały. Nie wyobrażam sobie abym kp przez ponad dwa lata biegała za każdym razem do łóżeczka dziecka. Zresztą mam szalona teorie na temat spania z dziećmi, już lepiej nie będę o niej pisała bo dyskusja będzie na cały dzień hehe. Do tej pory śpię z córką, za chwilę będzie moment w którym córka będzie spala sama.
Mąż śpi oddzielnie, z seksem nie mamy problemu choć warunki nie są komfortowe. mamy także nastolatka który nie chodzi o 20 spać to są dopiero kombinacje.
dawaj, dawaj 🤣🤣

reklama
Oj to kazda matka tak ma hehehe.Tyljo jeansow nie kupuj.
Mi szwagierka sprawila spodnie z prawdziwego jeansu na rozmiar 86 czyli w sumie tetaz.Gdzie ja jej to zaloze sztywne to ze hej.Miska plakac mi ciagle bedzie bo nie bedzie mogla sie poruszac🤦‍♀️ta ciotka chciala dobrze a wyszlo...
Ooo też dostałam takie na 56 cm 😯, no nie było szans, zdjelam je po 30 sekundach.

reklama
Do góry