Super, ciesz się . Chyba woalalm jak nie e chciał w ogóle na brzuchu leżećNie, Lea się nie przekręca jeszcze.
reklama
Dobrze że tu jesteście i nas uspokajacie, bo serio, każda nowa czynność wzbudza niepokójha! Pamietam to, przywyczaj sie, bo na troche z Wami zostanie a za chwile pewnie bedzie tak wiesz pierdzial ustami, nie wiem jak to opisac Moje obie tak robily tygodniami, sliniac sie przy tym straszne
Mi fizjo tez kazala nie sadzac poki sama nie siadzie.moha 6 miesiecy jeszcze sama nie siadala i co mialam robic jak sie z nia bawic?opieralam ja o mnie i h.j siedziala.Tsk samo przesxlysmy na spacerowke bo w hondoli na plasko yo tylko do 3.5 miesc.wytrzymala.pozniej byl ryk ze szybciej wtacalam ze spaceru niz na nim bylam.Uwazam ze niezaszkodzilam MisceJa już dawna ją pionizuje, ona się drze na fasolkę Ile ja miałam po tym nocy nieprzespanych, że jestem złą matką co pionizuje
nieagatka
Fanka BB :)
ja nosilam pionowo, nie bylo szans zeby ktorakolwiek wscieku nie dostala majac 5 miesiecy w pozycji lezacej.Mogę go już w wózku trochę podnieść, tak? Znaczy żeby więcej widział. Bo moja fizjo to chyba do usranej śmierci będzie mi go kazała na fasolkę nosić i nie pionizować . Ja jej już nie słucham bo on bardzo nie lubi na fasolkę i noszę go sobie na ramieniu. A nie robię tego często bo dopóki nie wymusza to staram się nie nosić na rękach
A moha banki ze sliny ppuszczala.Teraz czadami tez i cieszy die z tegoha! Pamietam to, przywyczaj sie, bo na troche z Wami zostanie a za chwile pewnie bedzie tak wiesz pierdzial ustami, nie wiem jak to opisac Moje obie tak robily tygodniami, sliniac sie przy tym straszne
nieagatka
normalne, my tez sie balysmy. Przy drugim bedzie latwiejDobrze że tu jesteście i nas uspokajacie, bo serio, każda nowa czynność wzbudza niepokój
nieagatka
sadzsc nie wolno, naprawde mozna duzo zlego zrobic kregoslupowi. Lezy na brzuchu i moze sie bawic w takiej pozycji. 6 miesieczniaka bym nie posadzila z podparciem, 8-9 jesli nie siada to juz na chwile tak, ale polroczniaka nie. W polezacej w bujaku tak, ale na podlodze oblozona poduchami to juz nie.Mi fizjo tez kazala nie sadzac poki sama nie siadzie.moha 6 miesiecy jeszcze sama nie siadala i co mialam robic jak sie z nia bawic?opieralam ja o mnie i h.j siedziala.Tsk samo przesxlysmy na spacerowke bo w hondoli na plasko yo tylko do 3.5 miesc.wytrzymala.pozniej byl ryk ze szybciej wtacalam ze spaceru niz na nim bylam.Uwazam ze niezaszkodzilam Misce
Ale fakt, na kolanach ja sobie sadzalam jak miala pol roku.
Ni ma już zarodków i kasy . Na razie jestem na nie, ale szkoda, że nie mogę sama zdecydować o rodzeństwie jak zdrowa kobieta .normalne, my tez sie balysmy. Przy drugim bedzie latwiej
Właśnie mam dziadygę na rekaxh i mi ślina na stopę kapie
DagLer
Ale tak jak ja się wypnę i robię z siebie leżak, a ona na mnie tak trochę leży to też nie?sadzsc nie wolno, naprawde mozna duzo zlego zrobic kregoslupowi. Lezy na brzuchu i moze sie bawic w takiej pozycji. 6 miesieczniaka bym nie posadzila z podparciem, 8-9 jesli nie siada to juz na chwile tak, ale polroczniaka nie. W polezacej w bujaku tak, ale na podlodze oblozona poduchami to juz nie.
Ale fakt, na kolanach ja sobie sadzalam jak miala pol roku.
reklama
nieagatka
ludzie Cie moze zaskoczyc, cialo pamieta ciaze wiec moze byc latwiej, moze wygradz w totka… Roznie moze bycNi ma już zarodków i kasy . Na razie jestem na nie, ale szkoda, że nie mogę sama zdecydować o rodzeństwie jak zdrowa kobieta .
Właśnie mam dziadygę na rekaxh i mi ślina na stopę kapie