reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nic już nie ma,a kit zaryzykowałam i zrobiłam przelew za wczasy pracownicze 😂 fajna miejscówka ale chciałam troszkę później niż był dostępny termin. niestety ponoszę ryzyko spotkania znajomej mordki. Byliśmy pierwszy raz rok temu, było znośnie. Najważniejsze że dzieciaki zadowolone. Plac zabaw, trampoliny, bilard itd dobre jedzenie.
Jejku a wiesz ze ja pierwszy raz właśnie jak szukałam to zwracałam uwagę czy właśnie plac zabaw i co dla dzieci. Tak to zawsze łóżko wystarczyło hehehe wspominałaś właśnie ze jedziesz na urlop przed wynikami... Moje dzieci posnely a ja się relaksuje przy Pearl Harbor. Jakoś istotnie mam wstręt do alko chyba się napije dopiero na chrzciny :) ostatnio wkręciłam sobie ze jestem w ciąży. W najgorszych koszmarach. I to tak potrafiłam się nawkrecac ze prawie w to uwierzyłam hehehe pomijając fakt że jestem tydzień po okresie i nigdy nie było żadnego incydentu bo bardzo się pilnujemy. Rano wstałam i wydawało mi się że mnie piersi bolą. Więc tyle razy sprawdzałam i takie je mietosilam że w końcu naprawdę zaczęły bolec Jprdl. Później czułam jakieś bóle w podbrzuszu i znajome ciągnięcie w nogach. Noszzzz kuuuwaaaa co jest!!!!! Aż dreszczy dostawalam na są myśl. Powtarzam sobie ciągle jesteś tydzień po okresie. Stwierdziłam ze zrobię test i wyjęłam jakiś stary patrzę a tam KRECHA !!!!!! NO TAKI BAT!!!!!! Zawał, ryk, płacz, oczy wyszły mi z orbity. Patrzę a to test ale OWULACYJNY HEHEHEHE bosszzzzeeee No i zobacz tyle lat starań. Brak jakiejkolwiek owulacji nawet stymulowany cykl nie pomógł jakimś clostbegytem. Wystarczyło urodzić dziecko. Piękna owulacja, piękny sluz. Ja teraz jestem płodna jak dwudziestka ;)

reklama
My jedziemy większą grupą. Będziemy mieć studio z aneksem i balkonem z widokiem na morze. Mój Łukasz pali tego elektrycznego papierosa. I jeszcze pokój osobny z dwoma łóżkami i dostawka. A w studio mamy łóżka i dwie kanapy plus dwa lozeczka. Także jest naprawdę idealnie.
no to rzeczywiście super❤️ ich jest czwórka oni dwoje i dwójka dzieci i wszyscy w jednym pokoju tylko łóżka osobne

Jejku a wiesz ze ja pierwszy raz właśnie jak szukałam to zwracałam uwagę czy właśnie plac zabaw i co dla dzieci. Tak to zawsze łóżko wystarczyło hehehe wspominałaś właśnie ze jedziesz na urlop przed wynikami... Moje dzieci posnely a ja się relaksuje przy Pearl Harbor. Jakoś istotnie mam wstręt do alko chyba się napije dopiero na chrzciny :) ostatnio wkręciłam sobie ze jestem w ciąży. W najgorszych koszmarach. I to tak potrafiłam się nawkrecac ze prawie w to uwierzyłam hehehe pomijając fakt że jestem tydzień po okresie i nigdy nie było żadnego incydentu bo bardzo się pilnujemy. Rano wstałam i wydawało mi się że mnie piersi bolą. Więc tyle razy sprawdzałam i takie je mietosilam że w końcu naprawdę zaczęły bolec Jprdl. Później czułam jakieś bóle w podbrzuszu i znajome ciągnięcie w nogach. Noszzzz kuuuwaaaa co jest!!!!! Aż dreszczy dostawalam na są myśl. Powtarzam sobie ciągle jesteś tydzień po okresie. Stwierdziłam ze zrobię test i wyjęłam jakiś stary patrzę a tam KRECHA !!!!!! NO TAKI BAT!!!!!! Zawał, ryk, płacz, oczy wyszły mi z orbity. Patrzę a to test ale OWULACYJNY HEHEHEHE bosszzzzeeee No i zobacz tyle lat starań. Brak jakiejkolwiek owulacji nawet stymulowany cykl nie pomógł jakimś clostbegytem. Wystarczyło urodzić dziecko. Piękna owulacja, piękny sluz. Ja teraz jestem płodna jak dwudziestka ;)
No i może wyjdzie jakiś chłopaszek że studia 🤣🤣🤣

@fredka84 a wiesz ze dzisiaj rano bylam z Basia na pobraniu krwi I przechodziłam koło okna życia 😅 Nie wiem dlaczego o tobie od razu pomyślałam. Miałam zrobić zdjęcie ale byłam z Basia na rękach i było sporo ludzi bałam się że pomyślą że chce ja oddać hehehe ale dziwne to okno. Taki duży baner a to okienko tak nisko praktycznie Ba wysokości chodnika. Takie małe okienko a w nim takie malutenkie łóżeczko poduszeczka i kocyk. Co tam na obiad robilas. Ja nic. Pokłóciłam się z mężem i nie chciał przeprosić hehehehe myślę tak jeszcze z dziećmi się pokłócić;)

reklama
Do góry