reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

juz kiedys ontym gadalysmu tu - u mnie byly bardzo precyzyjne. Mysle, ze to kwestis sprzetu i dokladnosci pomiaru. Moja lekarka miala pierdolca na punkcie przyrostow i byla meega dokladna. Margines bledu wyniosl u niej mniej niz 100g.
Ja latalam miedzy ginem,szpitalem i prenatalna i wszedzie inaczej😀😀tylko gin sie nie walnął.A w szpitalu sami mowili ze blad pomiaru do pol kg moze byc.masakra.

reklama
Zalipost..muszę się wygadać bo nie umiem znaleźć sobie miejsca i cała się trzęsie z nerwów ,choć staram się myśleć o dziecku. Od 15 lat pracuje w firmie państwowej na jednym stanowisku dodam że są to sluzby mundurowe i wczoraj mój przełożony będąc na zwolnieniu lekarskim z uwagi na ciążę wręczył mi umowę ze przenoszą mnie na inne stanowisko do innej miejscowości z zachowaniem dotychczasowej pensji...ja się pytam gdzie jest ochrona kobiet w ciąży !!!jak moNa tak traktować ludzi bo co bo im teraz zawadzam bo mnie nie ma i nie jestem potrzebna .. służy mi odwołanie od decyzji w ciągu 14 dni. Wg mnie nie mogli tego zrobić bo chroni mnie prawo ale oni mają swoje przepisy i z uśmiechem na twarzy mówią że mogę się odwołać czytaj...kopać z koniem a jak nawet wygrasz to jak wrócisz to się odwdzięczymy...jak tak można ..nasza służba opiera się na takich samych przepisach jak kodeks i ochrona rodzicielska 😓😓😓😓
Magda odezwij sie do mnie na priv mam odpowiedz kolezanki prawnika,chetnie cie przesle na messengerze.

Któraś rezerwowała wczasy na naszym Bałtykiem? szukam i ceny oszalały. za 9 noclegów wyskakują ceny rzędu 6-7 tys oczywiście to są najtańsze opcje. Jeszcze kiedyś można było w ciemno jechać ale teraz już z tego wyrosłam.
Ja mam rezerwację na 22 lipca koło kolobrzegu mniejsza miejscowość Mrzeżyno. Ceny całkiem nieźle naprawdę około 3 000 na tydzień w studio z aneksem kuchennym 100 metrów od plaży. Naprawdę według mnie jest ok.

Ostatnia edycja:
Ja mam rezerwację na 22 lipca koło kolobrzegu mniejsza miejscowość Mrzeżyno. Ceny całkiem nieźle naprawdę około 3 000 na tydzień w studio z aneksem kuchennym 100 metrów od plaży. Naprawdę według mnie jest ok.
Grzeska siostra jedzie do Kołobrzegu gdzieś tak na uboczu nie w centrum i na 5 dni 1200zl ale to taka jak by Ala kawalerka

Nic już nie ma,a kit zaryzykowałam i zrobiłam przelew za wczasy pracownicze 😂 fajna miejscówka ale chciałam troszkę później niż był dostępny termin. niestety ponoszę ryzyko spotkania znajomej mordki. Byliśmy pierwszy raz rok temu, było znośnie. Najważniejsze że dzieciaki zadowolone. Plac zabaw, trampoliny, bilard itd dobre jedzenie.

Grzeska siostra jedzie do Kołobrzegu gdzieś tak na uboczu nie w centrum i na 5 dni 1200zl ale to taka jak by Ala kawalerka
My jedziemy większą grupą. Będziemy mieć studio z aneksem i balkonem z widokiem na morze. Mój Łukasz pali tego elektrycznego papierosa. I jeszcze pokój osobny z dwoma łóżkami i dostawka. A w studio mamy łóżka i dwie kanapy plus dwa lozeczka. Także jest naprawdę idealnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry