reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Przyjechał wieczorem do mojego domu osobiście bez mojej wiedzy. Ja to podpisałam czego żałuję bardzo ,mogę jedynie się odwołać od tego w ciągu 14 dni. Powiedział że jeśli nie podpisze to i tak uprawomocni się za 14 dni bo on pisze notatkę że mi doręczył i mojego podpisu nie potrzebuje tyle że opoznie to w czasie 14 dni
co za c....j !!!!

reklama
Przyjechał wieczorem do mojego domu osobiście bez mojej wiedzy. Ja to podpisałam czego żałuję bardzo ,mogę jedynie się odwołać od tego w ciągu 14 dni. Powiedział że jeśli nie podpisze to i tak uprawomocni się za 14 dni bo on pisze notatkę że mi doręczył i mojego podpisu nie potrzebuje tyle że opoznie to w czasie 14 dni
Skandal!

To juz jest mega chamstwo,do domu przyjezdzac,wiedzieli dokladnie ,ze to podpiszesz.Ja bym zadzqonila do panstwowej inspekcji pracy i zapytala,czy im wogole takie numery wolno odwalac .Nie wrocilabym tam juz po macierzynskim.w zyciu☝

Zalipost..muszę się wygadać bo nie umiem znaleźć sobie miejsca i cała się trzęsie z nerwów ,choć staram się myśleć o dziecku. Od 15 lat pracuje w firmie państwowej na jednym stanowisku dodam że są to sluzby mundurowe i wczoraj mój przełożony będąc na zwolnieniu lekarskim z uwagi na ciążę wręczył mi umowę ze przenoszą mnie na inne stanowisko do innej miejscowości z zachowaniem dotychczasowej pensji...ja się pytam gdzie jest ochrona kobiet w ciąży !!!jak moNa tak traktować ludzi bo co bo im teraz zawadzam bo mnie nie ma i nie jestem potrzebna .. służy mi odwołanie od decyzji w ciągu 14 dni. Wg mnie nie mogli tego zrobić bo chroni mnie prawo ale oni mają swoje przepisy i z uśmiechem na twarzy mówią że mogę się odwołać czytaj...kopać z koniem a jak nawet wygrasz to jak wrócisz to się odwdzięczymy...jak tak można ..nasza służba opiera się na takich samych przepisach jak kodeks i ochrona rodzicielska 😓😓😓😓
po porodzie bedziesz rok w domu. Potem masz prawo do redulcji etatu nawet o polowe co sprawia ze przez rok nie moga Cie zwolnic. Bedziesz musiala troche z tego czasu poswiecic na znalezenie czegos innego i przeorgabizowanie zycia, bo wg mnie powrot tam po takim swinstwie nie ma sensu. A jak juz sie uwolnisz to naslij pip.

reklama
Do góry