reklama
bazylia128
Fanka BB :)
To jest chyba tak ze na mm dietę się rozszerza od 4 miesiaca a od 6 miesiaca Jak karmisz cycem. Ja też się cieszę że coś nowegonpojdzie. Z tym że początki to taka bardziej zabawa bo nspewno nie zje całego śliczna a większość pozostanie na buzi i dookoła także na początku to może jakieś dwie trzy łyżeczki a i tak dajesz normalnie porcje mleczka dzieci mają dookoła bardzo wyostrzone kubki smakowe dlatego tak lubią być upacjane dookoła buziuniaA od kiedy rozszerzasz dietę? Od 4 czy 6 mca ?
motylek24
Pierogi są naprawdę dobre. Jak nie mam pomysłu to po nie sięgam. Pani jeszcze robi inne rzeczy typu gołąbki z kaszą gryczaną, kupię jak zjemy cześć tych pierogówtez bym kupila i te 3kg na raz zjadla tak mi sie teskni
Moja Mama spakowala wszytskie rzeczy po dziewczynach (najpierw ofkors zapytala) i zaniosla takiej Ukraince, ktora przyjechala z 3 miesieczna corka. Dorabia u nich w pracy sprzatajac. Obysmy nigdy nie znalazly sie w nawet podobnej sytuacji, nie mowiac o takiej samej.
Sytuacja niektórych mam jest naprawdę trudna. Mam namiar na panią która sprząta , wcześniej w Ukrainie zajmowała wysokie stanowisko. Na pewno będę korzystała.
Nasze mamy już wyjechały, u syna w szkole były trzy mamy z Ukrainy, wszystkie wróciły do swoich domów. Miały u nas dobrze, jedzenie, spanie, dzieci chodziły do szkoły ale tęskniły. Jedna z mam mieszkała na wsi, wiadomo warzywa i zboża najważniejsze, wróciła z trójką dzieci.
miętowa25
my na początku czerwca zamontowaliśmy LG. Póki co nie mam zastrzeżeń, ma dodatkowo jonizację i filtry jakies bo oboje z mężem jesteśmy alergikami więc nie spodziewamy się ze synek nie będzieAle zazdroszczę wam klimy. U mnie w sypialni ja poddaszu jest chyba 100 stopni. Na klimę przymierzam się ze 3 lata ale zawsze coś innego wyskoczy. A popecacie jakiś konkretny model? Ja się na tym w ogóle nie znam
Orchidea33
Nawet nie sprawdzałam tego jeszcze... a Ty masz rozejscie?Koleżanki ciężarówki czy robicie coś ze swoją kresa biała? Czy macie już rozejście mięśni?
Moja szwagierka jest fizhoterapeutka i sprawdziła ze mamNawet nie sprawdzałam tego jeszcze... a Ty masz rozejscie?
Taki stożek na brzuchu mi się robi
Orchidea33
Tez mam ten stozek jak sie podnosze. To to? I co teraz powinnyśmy z tym robić?Moja szwagierka jest fizhoterapeutka i sprawdziła ze mam
Taki stożek na brzuchu mi się robi
No szwagierka nauczyła mojego męża jak ma mi tapy przylepic żeby przyhamowac rozchodzenie. Jutro mam połówkowe to już po USG dam się oblepic. Ogólnie mówiła, żeby nie napinać brzucha. Podnosić się z leżenia zawsze najpierw obracając się na bok i podpierając na rękach. Oczywiście jak najmniej nosić.Tez mam ten stozek jak sie podnosze. To to? I co teraz powinnyśmy z tym robić?
To fizjologia w ciąży, ale raczej w III trymestrze brzuch się może rozchodzić. Byłam ciekawa czy u Was też tak wcześnie się zaczęło.
Jakoś z 2 tyg temu bardzo bolały mnie mięśnie brzucha i na następny ranek pojawił się brzuszek. Wtedy pewnie mięśnie stawiły opór i puściła kresa.
reklama
Orchidea33
To tez bede tak wstawac. U mnie brzuszek juz jest spory jak na początek 6 mca.. kurcze to muszę poczytac o tym. Moze tez przejde sie do jakiegos fizjoterapeuty. Bo rozumiem, ze to później po porodzie bedzie problem? Czy teraz w ciazy to moze przeszkadzac?No szwagierka nauczyła mojego męża jak ma mi tapy przylepic żeby przyhamowac rozchodzenie. Jutro mam połówkowe to już po USG dam się oblepic. Ogólnie mówiła, żeby nie napinać brzucha. Podnosić się z leżenia zawsze najpierw obracając się na bok i podpierając na rękach. Oczywiście jak najmniej nosić.
To fizjologia w ciąży, ale raczej w III trymestrze brzuch się może rozchodzić. Byłam ciekawa czy u Was też tak wcześnie się zaczęło.
Jakoś z 2 tyg temu bardzo bolały mnie mięśnie brzucha i na następny ranek pojawił się brzuszek. Wtedy pewnie mięśnie stawiły opór i puściła kresa.