reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My grillujemy się na 4 piętrze. Mieliśmy już mieszkać w nowym domu . Mąż obciął kawałek palca, fachowcy mają opóźnienia a moje wk.....nie sięga zenitu. Dziś znowu jestem samotną matką i nie wiedzę końca tej sytuacji.
Jeszcze głupia zgłosiłam się na ochotnika zrobić ciasto 🙄 wertuje grupy może jakaś pani z Ukrainy upiecze , będzie udawała że to ja😂
szarlotke walnij, najlatwiejsze, szybkie, a smaczne. No chyba ze znajdziesz kogos kto ladnie Cie uda 😆

szarlotke walnij, najlatwiejsze, szybkie, a smaczne. No chyba ze znajdziesz kogos kto ladnie Cie uda 😆
Chciałam z rabarbarem, ale w tej chwili mam w mieszkaniu 27 stopni. Mam jedną panią, kupuje u niej pierogi, może ona będzie chciała. Swoją drogą, młoda dziewczyna z Ukrainy mieszka sama z dwójką malutkich dzieci, jedno ma jakieś dwa lata a drugie może cztery lata. Kupuje u niej te pierogi po 2-3 kg bo mi jej żal.

Chciałam z rabarbarem, ale w tej chwili mam w mieszkaniu 27 stopni. Mam jedną panią, kupuje u niej pierogi, może ona będzie chciała. Swoją drogą, młoda dziewczyna z Ukrainy mieszka sama z dwójką malutkich dzieci, jedno ma jakieś dwa lata a drugie może cztery lata. Kupuje u niej te pierogi po 2-3 kg bo mi jej żal.
To może jakieś na herbatkikach bez pieczenia?

Ale zazdroszczę wam klimy. U mnie w sypialni ja poddaszu jest chyba 100 stopni🤦. Na klimę przymierzam się ze 3 lata ale zawsze coś innego wyskoczy🤦. A popecacie jakiś konkretny model? Ja się na tym w ogóle nie znam🤷
Ja mam juz lata, wiec mojego juz nie produkuja. Ale rodzice w tym roku montowali daikin i sa mega zadowoleni. Cichy, wykrywa ludzi wiec nie wieje na nich i ma te inne bajery nocny tryb, inteligentne oko i cos tam jeszcze. A dodatkowo jest ladniutki :)

tez bym kupila i te 3kg na raz zjadla tak mi sie teskni 😋
Moja Mama spakowala wszytskie rzeczy po dziewczynach (najpierw ofkors zapytala) i zaniosla takiej Ukraince, ktora przyjechala z 3 miesieczna corka. Dorabia u nich w pracy sprzatajac. Obysmy nigdy nie znalazly sie w nawet podobnej sytuacji, nie mowiac o takiej samej.

reklama
Do góry