reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny czy mam sie martwic.Dzis mi Misia rzygala 2 razy.Mam wrazenie ze jak zjadla cosninnego.Poerwszy raz najpoerw mm anpozniej kawaleczek ciasta ugeyzla inod razu 🤮 pozniej nie jadla nic i dostala kawalek arbuza ktorego nie pogryzla tylko zwymiotowala.

reklama
Dziewczyny czy mam sie martwic.Dzis mi Misia rzygala 2 razy.Mam wrazenie ze jak zjadla cosninnego.Poerwszy raz najpoerw mm anpozniej kawaleczek ciasta ugeyzla inod razu 🤮 pozniej nie jadla nic i dostala kawalek arbuza ktorego nie pogryzla tylko zwymiotowala.
jesli ona je juz na codzien kawalki to obstawiam jakas jelitowke czy cos co jej zaszkodzilo. Jesli kawalkow do tej pory nie je, a dzis zjadla kawalek to zareagowala tak, bo nie umiala sobie poradzic. Tak czy siak musisz obserwowac.

jesli ona je juz na codzien kawalki to obstawiam jakas jelitowke czy cos co jej zaszkodzilo. Jesli kawalkow do tej pory nie je, a dzis zjadla kawalek to zareagowala tak, bo nie umiala sobie poradzic. Tak czy siak musisz obserwowac.
No wlasnie ona je mikrokawalki a maz dal jej dosc suzy kawal.podejrzewam ze nie mogla sobie z nim poradzic.a pierwszy raz to nie wiem czemu.Kiedys juz sie jej to zdarzylo-ostatnio jakies 3 tyg.temu w podrozy sie zarzygala po zjedzeniu mleka

Ale zazdroszczę wam klimy. U mnie w sypialni ja poddaszu jest chyba 100 stopni🤦. Na klimę przymierzam się ze 3 lata ale zawsze coś innego wyskoczy🤦. A popecacie jakiś konkretny model? Ja się na tym w ogóle nie znam🤷

Ale zazdroszczę wam klimy. U mnie w sypialni ja poddaszu jest chyba 100 stopni🤦. Na klimę przymierzam się ze 3 lata ale zawsze coś innego wyskoczy🤦. A popecacie jakiś konkretny model? Ja się na tym w ogóle nie znam🤷
My mamy samsunga. Mój sobie wymyślił droższą wersję z oczyszczaczami powietrza, trybem bez wiatru czy nocnym. Ten bez wiatru jest fajny. Bo chłodno a nie wieje
Szczecin zaprasza.

U nas klimaty z korona w tle.Maz przyniosl z pracy,cala trojka plus on zarazona.39-40 temp ,leki...pare godzin spokoju i tango od nowa.A w miedzyczasie jeden ryk ,jak im temp skacze.
🙈

reklama
My grillujemy się na 4 piętrze. Mieliśmy już mieszkać w nowym domu . Mąż obciął kawałek palca, fachowcy mają opóźnienia a moje wk.....nie sięga zenitu. Dziś znowu jestem samotną matką i nie wiedzę końca tej sytuacji.
Jeszcze głupia zgłosiłam się na ochotnika zrobić ciasto 🙄 wertuje grupy może jakaś pani z Ukrainy upiecze , będzie udawała że to ja😂

Do góry