Dziewczyny czy mam sie martwic.Dzis mi Misia rzygala 2 razy.Mam wrazenie ze jak zjadla cosninnego.Poerwszy raz najpoerw mm anpozniej kawaleczek ciasta ugeyzla inod razu pozniej nie jadla nic i dostala kawalek arbuza ktorego nie pogryzla tylko zwymiotowala.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
jesli ona je juz na codzien kawalki to obstawiam jakas jelitowke czy cos co jej zaszkodzilo. Jesli kawalkow do tej pory nie je, a dzis zjadla kawalek to zareagowala tak, bo nie umiala sobie poradzic. Tak czy siak musisz obserwowac.Dziewczyny czy mam sie martwic.Dzis mi Misia rzygala 2 razy.Mam wrazenie ze jak zjadla cosninnego.Poerwszy raz najpoerw mm anpozniej kawaleczek ciasta ugeyzla inod razu pozniej nie jadla nic i dostala kawalek arbuza ktorego nie pogryzla tylko zwymiotowala.
No wlasnie ona je mikrokawalki a maz dal jej dosc suzy kawal.podejrzewam ze nie mogla sobie z nim poradzic.a pierwszy raz to nie wiem czemu.Kiedys juz sie jej to zdarzylo-ostatnio jakies 3 tyg.temu w podrozy sie zarzygala po zjedzeniu mlekajesli ona je juz na codzien kawalki to obstawiam jakas jelitowke czy cos co jej zaszkodzilo. Jesli kawalkow do tej pory nie je, a dzis zjadla kawalek to zareagowala tak, bo nie umiala sobie poradzic. Tak czy siak musisz obserwowac.
Ale ładne ciacho
dawaj to
nieagatka
ja od lat mam fujitsu. Polecam montowac w korytarzu miedzy pokojami.Ale zazdroszczę wam klimy. U mnie w sypialni ja poddaszu jest chyba 100 stopni. Na klimę przymierzam się ze 3 lata ale zawsze coś innego wyskoczy. A popecacie jakiś konkretny model? Ja się na tym w ogóle nie znam
Nelka85
My mamy samsunga. Mój sobie wymyślił droższą wersję z oczyszczaczami powietrza, trybem bez wiatru czy nocnym. Ten bez wiatru jest fajny. Bo chłodno a nie wiejeAle zazdroszczę wam klimy. U mnie w sypialni ja poddaszu jest chyba 100 stopni. Na klimę przymierzam się ze 3 lata ale zawsze coś innego wyskoczy. A popecacie jakiś konkretny model? Ja się na tym w ogóle nie znam
Szczecin zaprasza.dawaj to
reklama
motylek24
My grillujemy się na 4 piętrze. Mieliśmy już mieszkać w nowym domu . Mąż obciął kawałek palca, fachowcy mają opóźnienia a moje wk.....nie sięga zenitu. Dziś znowu jestem samotną matką i nie wiedzę końca tej sytuacji.
Jeszcze głupia zgłosiłam się na ochotnika zrobić ciasto wertuje grupy może jakaś pani z Ukrainy upiecze , będzie udawała że to ja
Jeszcze głupia zgłosiłam się na ochotnika zrobić ciasto wertuje grupy może jakaś pani z Ukrainy upiecze , będzie udawała że to ja