reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja wlasnie robie ciasto z truskawkami. Na szczescie mam klime w domu bo nie wiem jak bym wytrzymala 🥵
Mowilam bedzie lato stulecia bo ja w ciazy jestem 😂
Mój beze lubi więc niech ma.
My też mamy klimę od kwietnia już chłodzi.
Mamy bardzo ciepłe mieszkanie co jest zaletą w zimie ale w lato to masakra jakaś.

Mój beze lubi więc niech ma.
My też mamy klimę od kwietnia już chłodzi.
Mamy bardzo ciepłe mieszkanie co jest zaletą w zimie ale w lato to masakra jakaś.
My jesteśmy u teściów, więc blisko nad jezioro. Jakoś nie mam odwagi się kąpać (boję się infekcji), ale nad jeziorem w cieniu jest całkiem przyjemnie :) przyszło prawdziwe lato
A i klimy zazdroszczę :)

Ja wlasnie robie ciasto z truskawkami. Na szczescie mam klime w domu bo nie wiem jak bym wytrzymala 🥵
Mowilam bedzie lato stulecia bo ja w ciazy jestem 😂
zazdroszczę takich pyszności... ja ze swoją cukrzyca ciążowa mogę pomarzyć. Dziś na podwieczorek mialam zjesc skyr 15g migdałów i 35g truskawek. Uśmiałam się jak zobaczyłam że 1 truskawka waży 49g. Także sobie pojadłam 🤣🤣🤣
A co do klimy w domu to cud techniki ! Nie wiem jak zylismy w tym gorącym mieszkaniu do tej pory🙈

zazdroszczę takich pyszności... ja ze swoją cukrzyca ciążowa mogę pomarzyć. Dziś na podwieczorek mialam zjesc skyr 15g migdałów i 35g truskawek. Uśmiałam się jak zobaczyłam że 1 truskawka waży 49g. Także sobie pojadłam 🤣🤣🤣
A co do klimy w domu to cud techniki ! Nie wiem jak zylismy w tym gorącym mieszkaniu do tej pory🙈
Hahaha :D to pojadlas 🙈 moze jedno zero Ci ucielo i miało byc 350g truskawek ;)

reklama
I pewnie, jak lubi beze to idealnie :)
U nas jedna strona sloneczna to jak przygrzeje to po 13 nie da sie oddychac.
Ja mam wszystkie okna od południowego zachodu. Od 13 słońce i na dworze 32 a w domu 40 (bez klimy).
Tak jak pisałam w zimie za to prawie nie grzejemy. Wieczorkiem godzina i w domu 23/24 st.
Na wczesną wiosnę już klima chodzi.
Też mam cukrzycę ciążową. Ale kawałek bezy i tak zjadłam. W końcu owoce i węglowodany z białkiem trza jeść

Do góry