reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czyli moja teoria legla w gruzach :D

W pregna masz: kwas foliowy, jod, witamina d, olej rybi
Edit. Dlatego ja osobno biore jeszcze cynk, selen, wit c, magnez. Mi lekarka kazala brac witaminy bez zelaza, wiec tylko to mi pasowalo.
mi teraz minimalnie spadlo żelazo więc jeszcze dostalam feroplex. A czemu bez zelaza masz brac ?

No już z końcem czerwca idę na L4. Chciałam jak najdłużej żyć normalnie, ale już mi ciezko. Wczoraj miałam mega ciężki dzień w pracy, dużo adrenaliny. Czas iść na leniuchowanie.
Ja tez jeszcze pracuje ale po dzisiejszym zastanawiam sie czy nie odpuscic szybciej niz planowalam. Praca z domu, jakis kontakt z ludzmi jest ale tez coraz ciezej.

Dziewczyny odnosnie tych twardnin brzuch i szyjki to jak poznać czy ona jest twarda czy miękka . Te wizyty co msc też mi się wydają za mało ale gin uważa że ok. Zobaczymy co u mnie po takiej przerwie msc . Mi ten brzuch twardnieje ale nie boli jakoś mega tylko takie dziw e uczucie trudne do pisania takie coś w środku ..ps wykończy mnie zgaga 😔😔😔 gavisko. Nie pomaga mam po nim mdłości ..ps da się rozpoznać semej czy ta szyjka miękka czy twarda.nie umiem leżeć plackiem o zawsze mam coś do zrobienia. Chce żyć w maire normalnie ale teraz sama już nie wiem czy się bać
Nie chce się nakręcać i ja nie czytam o wcześniejszym porodzie bo pot nie śpię po nocach

Dziewczyny odnosnie tych twardnin brzuch i szyjki to jak poznać czy ona jest twarda czy miękka . Te wizyty co msc też mi się wydają za mało ale gin uważa że ok. Zobaczymy co u mnie po takiej przerwie msc . Mi ten brzuch twardnieje ale nie boli jakoś mega tylko takie dziw e uczucie trudne do pisania takie coś w środku ..ps wykończy mnie zgaga 😔😔😔 gavisko. Nie pomaga mam po nim mdłości ..ps da się rozpoznać semej czy ta szyjka miękka czy twarda.nie umiem leżeć plackiem o zawsze mam coś do zrobienia. Chce żyć w maire normalnie ale teraz sama już nie wiem czy się bać
Nie chce się nakręcać i ja nie czytam o wcześniejszym porodzie bo pot nie śpię po nocach
Odnośnie szyjki to ja nie znam sposobu na samodzielne sprawdzenie czy jest twarda. Chyba trzeba by "grzebac" palcami 🤔 ale ja to bym sie bala, ze cos podrapie albo zlapie jakies zakazenie wiec nawet nie probuje.
Co do twardego brzucha - to bardzo czuc. Nagle staje sie taki mega twardy, jak lekko dotkniesz to juz czuc, ze jest dziwny. Ale tu lekarka dzis twierdziła, ze jak nie ma duzych bolow to jest ok. Wiadomo, jak czujesz, ze cos nie tak to lepiej zglaszac lekarzowi lub jechac. Ja dzis polezalam i teraz czuje sie lepiej. Jak chodze to czuje jak skora mi sie napina, brzuch jest napiety ale to nie to samo co mialam rano. Ja tez z tych co sporo robia.. dzis tak mi bylo glupio lezec caly dzien. Zazywam magnez i mam nadzieje, ze juz sie to nie powtorzy. Młody sie przekrecil bo łupnął mnie z prawej, wiec moze to tez pomoze. Troche mnie kluje w brzuchu ale to mam od dawna i podobno normalne. Mam zamiar nie denerwowac sie.

reklama
Co tu dziś tak cicho? U Was też takie dzikie upały?
32 w cieniu
Radze sobie tak
20220625_155746.jpg

Do góry