Orchidea33
Fanka BB :)
Ja wlasnie robie ciasto z truskawkami. Na szczescie mam klime w domu bo nie wiem jak bym wytrzymala
Mowilam bedzie lato stulecia bo ja w ciazy jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wlasnie robie ciasto z truskawkami. Na szczescie mam klime w domu bo nie wiem jak bym wytrzymala
Mój beze lubi więc niech ma.Ja wlasnie robie ciasto z truskawkami. Na szczescie mam klime w domu bo nie wiem jak bym wytrzymala
My jesteśmy u teściów, więc blisko nad jezioro. Jakoś nie mam odwagi się kąpać (boję się infekcji), ale nad jeziorem w cieniu jest całkiem przyjemnie przyszło prawdziwe latoMój beze lubi więc niech ma.
My też mamy klimę od kwietnia już chłodzi.
Mamy bardzo ciepłe mieszkanie co jest zaletą w zimie ale w lato to masakra jakaś.
I pewnie, jak lubi beze to idealnieMój beze lubi więc niech ma.
My też mamy klimę od kwietnia już chłodzi.
Mamy bardzo ciepłe mieszkanie co jest zaletą w zimie ale w lato to masakra jakaś.
zazdroszczę takich pyszności... ja ze swoją cukrzyca ciążowa mogę pomarzyć. Dziś na podwieczorek mialam zjesc skyr 15g migdałów i 35g truskawek. Uśmiałam się jak zobaczyłam że 1 truskawka waży 49g. Także sobie pojadłamJa wlasnie robie ciasto z truskawkami. Na szczescie mam klime w domu bo nie wiem jak bym wytrzymala
u mnie od maja do wrzesnia temp nie spada ponizej 25C ani w dzien ani w nocy niestety W tym momencie mam 31C. Tydzien temu w pt o 2giej w nocy bylo 28CCo tu dziś tak cicho? U Was też takie dzikie upały?
Długie lato ja jestem jesieniara, w lecie poruszam się tylko cieniemu mnie od maja do wrzesnia temp nie spada ponizej 25C ani w dzien ani w nocy niestety W tym momencie mam 31C. Tydzien temu w pt o 2giej w nocy bylo 28C
ja uwielbialam te temp zanim mialam dzieci, teraz czekam na sierpien w pl Choc jak w tamtym roku zrobilo sie 16C to myslalam, ze zapalenia pluc dostane, bo u nas tyle jest w listopadzieDługie lato ja jestem jesieniara, w lecie poruszam się tylko cieniem
Hahaha to pojadlas moze jedno zero Ci ucielo i miało byc 350g truskawekzazdroszczę takich pyszności... ja ze swoją cukrzyca ciążowa mogę pomarzyć. Dziś na podwieczorek mialam zjesc skyr 15g migdałów i 35g truskawek. Uśmiałam się jak zobaczyłam że 1 truskawka waży 49g. Także sobie pojadłam
A co do klimy w domu to cud techniki ! Nie wiem jak zylismy w tym gorącym mieszkaniu do tej pory
Ja mam wszystkie okna od południowego zachodu. Od 13 słońce i na dworze 32 a w domu 40 (bez klimy).I pewnie, jak lubi beze to idealnie
U nas jedna strona sloneczna to jak przygrzeje to po 13 nie da sie oddychac.
Też mam cukrzycę ciążową. Ale kawałek bezy i tak zjadłam. W końcu owoce i węglowodany z białkiem trza jeśćzazdroszczę takich pyszności... ja ze swoją cukrzyca ciążowa mogę pomarzyć. Dziś na podwieczorek mialam zjesc skyr 15g migdałów i 35g truskawek. Uśmiałam się jak zobaczyłam że 1 truskawka waży 49g. Także sobie pojadłam
A co do klimy w domu to cud techniki ! Nie wiem jak zylismy w tym gorącym mieszkaniu do tej pory