reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny robiłam dziś badania przed poniedziałkową wizyta i znów moje CRp w górę , wcześniej było cały czas na granicy 18. Dziś 28 ☹️☹️😡😡 nie mam żadnej infekcji nic mi nie dolega , pozostałe badania w normie ,lekko podwyższone leukocyty e one cały czas na takim samym poziomie od początku ciąży .. oczytalam się o zakażeniach wewnątrz macicznych bezobjawowych 😭 nie wiem co mam myśleć co robić. Wizyta w poniedziałek ,,ja się czuję do dobrze tylko dlaczego stan zapalny CRp ?? Powiedzcie że ktoś tak miał !! W ogóle badaliscie CRp w ciąży czy tylko morfologię

Dziewczyny robiłam dziś badania przed poniedziałkową wizyta i znów moje CRp w górę , wcześniej było cały czas na granicy 18. Dziś 28 ☹️☹️😡😡 nie mam żadnej infekcji nic mi nie dolega , pozostałe badania w normie ,lekko podwyższone leukocyty e one cały czas na takim samym poziomie od początku ciąży .. oczytalam się o zakażeniach wewnątrz macicznych bezobjawowych 😭 nie wiem co mam myśleć co robić. Wizyta w poniedziałek ,,ja się czuję do dobrze tylko dlaczego stan zapalny CRp ?? Powiedzcie że ktoś tak miał !! W ogóle badaliscie CRp w ciąży czy tylko morfologię
Ja jak na razie mam robiona morfologię i mocz

robilas badanie moczu?

robilas badanie moczu?
Tak badania ok. CRp zrobiłam sama dodatkowo by sprawdzić czy nadal się utrzymuje w granicach 18!. A teraz aż tyle ..czasami mnie kłuje w macicy tak dziubie ,,też zaczęły się czasami takie skurcze ale takie stawianie brzucha takie dziwne uczucie brzuch twardnienie ale to zaraz przechodzi . Ale to 23 tydzień więc chyba takie skurcze mogą się pojawić ? Chyba że się mylę , ogólnie czasami mam wrażenie że tam w środku tak mnie dziubie kłuje ,

reklama
Tak badania ok. CRp zrobiłam sama dodatkowo by sprawdzić czy nadal się utrzymuje w granicach 18!. A teraz aż tyle ..czasami mnie kłuje w macicy tak dziubie ,,też zaczęły się czasami takie skurcze ale takie stawianie brzucha takie dziwne uczucie brzuch twardnienie ale to zaraz przechodzi . Ale to 23 tydzień więc chyba takie skurcze mogą się pojawić ? Chyba że się mylę , ogólnie czasami mam wrażenie że tam w środku tak mnie dziubie kłuje ,
nie wiem jak jest crp, ale reszta wynikow czyli np leukocytt czy cholesterol moga wiariowac i to jest ok. Ale crp to niby stan zapalny wiec w sumie nie wiem. Pytalabym na pewno gin.
I tak klucia w macicy sa normane, caly czas tam wszytsko rosnie. W sumie na twardnienie brzucha troche wczesnie chyba, ale skoro szybko mija to chyba nie problem. Badali Ci szyjke?
W sensie wg mnie nic nie brzmi tu groznie, ale warto byloby sie skonsultowac dla spokoju ducha wiec dobrze ze zaraz wizyta.

Do góry