reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny robiłam dziś badania przed poniedziałkową wizyta i znów moje CRp w górę , wcześniej było cały czas na granicy 18. Dziś 28 ☹️☹️😡😡 nie mam żadnej infekcji nic mi nie dolega , pozostałe badania w normie ,lekko podwyższone leukocyty e one cały czas na takim samym poziomie od początku ciąży .. oczytalam się o zakażeniach wewnątrz macicznych bezobjawowych 😭 nie wiem co mam myśleć co robić. Wizyta w poniedziałek ,,ja się czuję do dobrze tylko dlaczego stan zapalny CRp ?? Powiedzcie że ktoś tak miał !! W ogóle badaliscie CRp w ciąży czy tylko morfologię

Dziewczyny robiłam dziś badania przed poniedziałkową wizyta i znów moje CRp w górę , wcześniej było cały czas na granicy 18. Dziś 28 ☹️☹️😡😡 nie mam żadnej infekcji nic mi nie dolega , pozostałe badania w normie ,lekko podwyższone leukocyty e one cały czas na takim samym poziomie od początku ciąży .. oczytalam się o zakażeniach wewnątrz macicznych bezobjawowych 😭 nie wiem co mam myśleć co robić. Wizyta w poniedziałek ,,ja się czuję do dobrze tylko dlaczego stan zapalny CRp ?? Powiedzcie że ktoś tak miał !! W ogóle badaliscie CRp w ciąży czy tylko morfologię
Ja jak na razie mam robiona morfologię i mocz

robilas badanie moczu?

robilas badanie moczu?
Tak badania ok. CRp zrobiłam sama dodatkowo by sprawdzić czy nadal się utrzymuje w granicach 18!. A teraz aż tyle ..czasami mnie kłuje w macicy tak dziubie ,,też zaczęły się czasami takie skurcze ale takie stawianie brzucha takie dziwne uczucie brzuch twardnienie ale to zaraz przechodzi . Ale to 23 tydzień więc chyba takie skurcze mogą się pojawić ? Chyba że się mylę , ogólnie czasami mam wrażenie że tam w środku tak mnie dziubie kłuje ,

reklama
Tak badania ok. CRp zrobiłam sama dodatkowo by sprawdzić czy nadal się utrzymuje w granicach 18!. A teraz aż tyle ..czasami mnie kłuje w macicy tak dziubie ,,też zaczęły się czasami takie skurcze ale takie stawianie brzucha takie dziwne uczucie brzuch twardnienie ale to zaraz przechodzi . Ale to 23 tydzień więc chyba takie skurcze mogą się pojawić ? Chyba że się mylę , ogólnie czasami mam wrażenie że tam w środku tak mnie dziubie kłuje ,
nie wiem jak jest crp, ale reszta wynikow czyli np leukocytt czy cholesterol moga wiariowac i to jest ok. Ale crp to niby stan zapalny wiec w sumie nie wiem. Pytalabym na pewno gin.
I tak klucia w macicy sa normane, caly czas tam wszytsko rosnie. W sumie na twardnienie brzucha troche wczesnie chyba, ale skoro szybko mija to chyba nie problem. Badali Ci szyjke?
W sensie wg mnie nic nie brzmi tu groznie, ale warto byloby sie skonsultowac dla spokoju ducha wiec dobrze ze zaraz wizyta.

Do góry