reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U nas dziś mały po jedzeniu ulal aż 5 razy. Kupa ciągle rzadka i śmierdząca słodkimi lekami. Postanowione. Wywalam Bebilon i zaczynam podawac mleko HiPP. Jak po tym mu się nie polepszy to ja już nie wiem sama🤷. Nawet normalnego pediatry w okolicy nie ma 🤦

w UK przedszkole/zlobek za jedno dziecko kosztuje jakieś £1300 więc jeśli ktoś zarabia najniższą krajową ,która wychodzi chyba coś koło tego na miesiąc to nie opłaca mu się wracać do pracy bo pracuje tylko na przedszkole 🤷
Dobra moje utyskiwanie na czesne żłobka jest zdecydowanie przesadzone. U nas jeszcze tanioszka. W takim razie nie ma co się dziwić że przyrost naturalny w Europie jest taki marny.
A może macie jakiś system wsparcia dla rodzin z dziećmi?

Ostatnia edycja:
U nas dziś mały po jedzeniu ulal aż 5 razy. Kupa ciągle rzadka i śmierdząca słodkimi lekami. Postanowione. Wywalam Bebilon i zaczynam podawac mleko HiPP. Jak po tym mu się nie polepszy to ja już nie wiem sama🤷. Nawet normalnego pediatry w okolicy nie ma 🤦
A nie możesz wrócić do pierwszego mleka?

reklama
Dokładnie, kwestia wychowania. Muszę oddać mojej teściowej, że dobrze wychowała mi męża. U nas wszystko po równi. Równo pracujemy, równo gotujemy i sprzątamy. Postaram się żeby dziećmi też mógł się opiekować tak samo jak ja :) chociaż sam mówi, że pierwsze miesiące ciężko bo cyckow mu brakuje 😅
Spokojna jego rozczochrana i bez cyckow jest co robic😂

Do góry