Jak tam? Opróżnione butelki?@fredka84 a mój sobie zrobił zapas na balkonie za roleta
reklama
@bazylia128 pochwal sie fotkami dziewczynek z roczku-chrztuJak tam? Opróżnione butelki?
Kachar
Fanka BB :)
A jaki rytm dnia mają wszasze dzieciaki? Ja odkryłam na razie pobudka po 7, 1,5h zabawy , drzemka - 45 minut , 1,5 zabawy , idziemy na spacer - 3h drzemki i dalej idziemy na rzywiol heheh nie wiem co Lidia wyprawia po 15/16stej ciezko to zaplanować , nie iwiadomo w jakim bedzie humorze gwiazda
U mnie każdy dzień jest chyba inny . Może trochę podobny do waszego dnia, ale mały w domu raczej nie śpi dłużej niż pół godziny . Ma spacer nie zawsze mam czas, bo pomiędzy marudzeniem małego ogarniam chatę i gotuję obiad. A jemu to raczej nic nie pasuje, ani leżenie w łóżeczku, ani na kocyku, ani na brzuszku. Daleko mi do szczęśliwej mamuśki . Ja to bym chciała żeby był juz trochę większy, bo nie ogarniam takich maluchów. Na rękach noszę jak muszę, czyli jak płacze. Częściej jak mam go na rękach to gdzieś z nim siedzę i próbuję go zagadać.A jaki rytm dnia mają wszasze dzieciaki? Ja odkryłam na razie pobudka po 7, 1,5h zabawy , drzemka - 45 minut , 1,5 zabawy , idziemy na spacer - 3h drzemki i dalej idziemy na rzywiol heheh nie wiem co Lidia wyprawia po 15/16stej ciezko to zaplanować , nie iwiadomo w jakim bedzie humorze gwiazda
Jak się bawisz z małą? Mój nic nie czai
Kachar
Głównie gadam di niej , te czarno-biale karty pokazuje i opowiadam , gugamy sobie i ona się śmieje, a często leży, gapi się w ścianę i się śmieje sobieU mnie każdy dzień jest chyba inny . Może trochę podobny do waszego dnia, ale mały w domu raczej nie śpi dłużej niż pół godziny . Ma spacer nie zawsze mam czas, bo pomiędzy marudzeniem małego ogarniam chatę i gotuję obiad. A jemu to raczej nic nie pasuje, ani leżenie w łóżeczku, ani na kocyku, ani na brzuszku. Daleko mi do szczęśliwej mamuśki . Ja to bym chciała żeby był juz trochę większy, bo nie ogarniam takich maluchów. Na rękach noszę jak muszę, czyli jak płacze. Częściej jak mam go na rękach to gdzieś z nim siedzę i próbuję go zagadać.
DagLer
Dziadkowie na święta kupili małej taką matę i od pierwszgo położenia na nią się zakochała, patrzy na te zabawki, macha nogami, rękami, uderza w nie, słucha muzyki, śmieje się, może Kajtkowi też się coś takiego spodoba.U mnie każdy dzień jest chyba inny . Może trochę podobny do waszego dnia, ale mały w domu raczej nie śpi dłużej niż pół godziny . Ma spacer nie zawsze mam czas, bo pomiędzy marudzeniem małego ogarniam chatę i gotuję obiad. A jemu to raczej nic nie pasuje, ani leżenie w łóżeczku, ani na kocyku, ani na brzuszku. Daleko mi do szczęśliwej mamuśki . Ja to bym chciała żeby był juz trochę większy, bo nie ogarniam takich maluchów. Na rękach noszę jak muszę, czyli jak płacze. Częściej jak mam go na rękach to gdzieś z nim siedzę i próbuję go zagadać.
Załączniki
To fajnie że ci się sprawdza. Czyli dla mojego jest nadzieja . Miałam już z tydzień temu zamówić podobną matę ale nie mogę się zebrać żeby siąść do kompa.Dziadkowie na święta kupili małej taką matę i od pierwszgo położenia na nią się zakochała, patrzy na te zabawki, macha nogami, rękami, uderza w nie, słucha muzyki, śmieje się, może Kajtkowi też się coś takiego spodoba.
U mnie ogólnie jakoś gorszy nastrójm mąż z tym chorym palcem nie może mi nic pomoc i wszystko na mojej głowie. I po prostu mi nerwy puszczają. Jeszcze jak czytam że wasze dzieci się śmieja i same umieją zabawić to już w ogóle jestem sfrustrowana
DagLer
No jasne, różne dni bywają, dla Twojego jest duuuużo nadzieji, bo Lea jest chwilę starsza od Kajtka, a już wiem, że dzieci w ciągu doby potrafią się zmienić nie do poznania, tydzień różnicy między dzieciakami w tym wieku to dużo, Lea tydzień temu i Lea dzisiaj to dwie różne dziewczynyTo fajnie że ci się sprawdza. Czyli dla mojego jest nadzieja . Miałam już z tydzień temu zamówić podobną matę ale nie mogę się zebrać żeby siąść do kompa.
U mnie ogólnie jakoś gorszy nastrójm mąż z tym chorym palcem nie może mi nic pomoc i wszystko na mojej głowie. I po prostu mi nerwy puszczają. Jeszcze jak czytam że wasze dzieci się śmieja i same umieją zabawić to już w ogóle jestem sfrustrowana
Kachar
Nie bierz do głowy, każdy dzieciak robi wszystko w swoim tempie, moja starsza może w 4 miesiącu zaczęła się uśmiechać , może coś słodkiego na poprawę humoru?!To fajnie że ci się sprawdza. Czyli dla mojego jest nadzieja . Miałam już z tydzień temu zamówić podobną matę ale nie mogę się zebrać żeby siąść do kompa.
reklama
Masz rację. Za dużo myślę. Chyba to po prostu przez mój gorszy nastrój.Nie bierz do głowy, każdy dzieciak robi wszystko w swoim tempie, moja starsza może w 4 miesiącu zaczęła się uśmiechać , może coś słodkiego na poprawę humoru?!
Zaraz jem slonecznikowca i maly zrobił kupę . Cóż za piękny dzień