Hej dziewczyny. Jestem 15+2 tc i jak przykładam rękę do podbrzusza to czuję łaskotanie i pulsowanie Na ruchy malucha przecież za wcześnie co ja czuje? bo poza tym, ze mam schizy, że serduszko przestało bić to teraz mam schizy co ja czuje jak dotykam
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
chyba jelita ja pierwsze ruchy czułam w 18tyg i to były takie trzepotki motyla, niewyczuwalne ręka ale obijalo mi się „to” w środkuHej dziewczyny. Jestem 15+2 tc i jak przykładam rękę do podbrzusza to czuję łaskotanie i pulsowanie Na ruchy malucha przecież za wcześnie co ja czuje? bo poza tym, ze mam schizy, że serduszko przestało bić to teraz mam schizy co ja czuje jak dotykam
U mnie nie ma gdzie postawic wozka na dole a gdyby nawet bylo to bym tego nie robila bo mieszkaja w mojej klatce rozne szumowinki i taki wozek to lakomy kasek a gdyby nie ukradli to mogliby zniszxzyc.u mnie winda jest ale stare budownictwo i nie jest do samej ziemi tylko jest jeszcze 6 schodkow.maja co prawda robic ale to chyba jak juz moja bedzie sama smigac.wiec wspolczuje bo bedzie Ci mega ciezkoWlasnie o to mi chodzi. Ja mieszkam na 1 pietrze bez windy. Wiec juz mysle jak pojde na spacer
Orchidea33
W ogole to rodze z końcem pazdziernika. Ciekawa w ogole jestem czy gondole wykorzystam u nas w miescie smog jest mega zima, ciekawe ile razy wyjdziemy na spacer.jesli musisz nosic to fotelik najlzejszy na rynku teraz to avionaut pixel, duzo lzejszy niz jakikolwiek inny.
A co do wozkow to niestety sa dosc ciezkie. No i spacerowks w wozku 2w1 jedt wiekszs, szersza, wygodniejsza dla malego dziecka, ale ciezka.
Spacerowki dla starszych dzieci sa lzejsze i wygodniejsze dla rodzicow, ale dla dzieci juz mniej. I nie wszytskie rozlkladaja sie na plasko.
W takim razie bede sie chyba rozgladac za oddzielnymi wozkami bo noszenie tego codziennie mnie wykonczy
Czujesz dziecko!ja poerwsze glaskanie motyla poczulam dokladnie w 14 tygodniu ciazy.wiesz pierwsze ruchy to nie kopniaki tylko wlasnie takie glaskanie cudnebo dzidzius jest maluski i ma jeszcze miejsce w brzuchu ale przemieszcza sie juz i czujesz wlasnie te ruchy.Ciesz sie nimi bo one sa najcudniejsze pozniej to beda kopniakiHej dziewczyny. Jestem 15+2 tc i jak przykładam rękę do podbrzusza to czuję łaskotanie i pulsowanie Na ruchy malucha przecież za wcześnie co ja czuje? bo poza tym, ze mam schizy, że serduszko przestało bić to teraz mam schizy co ja czuje jak dotykam
Orchidea33
No wlasnie dlatego musze kupic jakis lekki wozek bo dzwiganie tego codziennie mnie wykonczy. U nas tez nie ma gdzie na dole postawić. Niby w bloku spokoj, ale poprzedni wlasciciele przestrzegali, zeby tego nie robic bo kiedys sąsiadom z 4 piętra ktos naplul do wózka.....U mnie nie ma gdzie postawic wozka na dole a gdyby nawet bylo to bym tego nie robila bo mieszkaja w mojej klatce rozne szumowinki i taki wozek to lakomy kasek a gdyby nie ukradli to mogliby zniszxzyc.u mnie winda jest ale stare budownictwo i nie jest do samej ziemi tylko jest jeszcze 6 schodkow.maja co prawda robic ale to chyba jak juz moja bedzie sama smigac.wiec wspolczuje bo bedzie Ci mega ciezko
Ja nie mialam zadnychDziewczyny jaki adapter do pasów samochodowych dla ciężarnych polecacie?
Też się nad tym zastanawiam. My mamy 2 piętro bez windy, a w brzuchu bliźniaki wózek będzie musiał mieszkać w moim aucie, bo niestety na klatce na dole nie zostawię (złodziejstwo i pijaki, sąsiadka wpuszcza żuli na klatkę, bo im tak zimno oj biedni)Wlasnie o to mi chodzi. Ja mieszkam na 1 pietrze bez windy. Wiec juz mysle jak pojde na spacer
reklama
Jeździłaś bez pasów?Ja nie mialam zadnych