reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jezu teraz czytam co ja napisalam, robilam to w parlu biegajac za corka dlatego tyle bzdur 🤣🤣 0-13kg tylko tylem, nigdy przodem. Potem mozna choc warto nadal wozic tylem. Moja starsza do jakichs 3 lat jezdzila w britaxie tylem. Mlodsza prawie 2 lata i tez na razie tylem.

reklama
A próbowałaś zoxin med? Mi bardzo pomaga i nie trzeba regularnie stosować.
Nizoral jest bardzo agresywny dla skóry głowy. Moja kumpela właśnie tak sobie załatwiła skoere nizoralem że wylądowała u tego lekarza od włosów, nie pamiętam jak się taki nazywa.
Ale to chodzi o łupież czy wypadanie? Na co on pomaga?

Opowiem wam historie. Dzisiaj teściowa została z dziewczynkami a my pojechaliśmy dobiedry bo handlowa. Mamy ciocie, lekarz weterynarii. Bratowa mojej teściowej. Która mieszkała sama w dużym 3 piętrowym domu. Wujek kiedyś zmarł a dzieci jedno za granicą a syn na ten osrodek wypoczynkowy. Kiedyś bardzo chciała sprzedać ten dom bo samej jej ciężko go utrzymać. Ocieplenie na jakiś brykiet i to bardzo drogo wychodziło. Poza tym po co jej taki wielki dom, nieprzyjemnie i dużo schodów. Kilka lat nie mogła go sprzedać. I nagle pojawili się kupcy. Rodzina ukraińska. 3 kobiety, mąż jedyny z rodziny został i walczy. Kobiety trzypokoleniowe. Matka z 2 dzieci. Babcia I prababcie 94 lata!!!! Zdecydowani na kupno od zaraz. Zapłacili gotówką w dolarach. Uciekły z dwoma torbami a ta prababcia szła 3 km na nogach . Zabrały ze soba kota. Obok jest ich rodzina Która przyjęli inni i też mieli kota ale przyjęli ich pod warunkiem że kota się pozbędą. Także ciocia nie zastanawiała się ani chwili i przygarnel tego pięknego rasowego kota!!!! W życiu takiego kota nie widziałam. Ciocia kupiła malutki domek niedaleko nas. Tam jest tylko salon z kuchnią i łazienka na dole a do góry antresola. Jest kominek i piękny duży taras i przepiękna duza działka z pięknymi krzewami. Nic więcej jej do szczęścia nie jest tam potrzebne. No i byliśmy tam dzisiaj z Łukaszem pomóc poustawiać meble. Cieszymy się bo jest blisko nas. Ciocia ma nowy dom i nowego kota i mieszka jeszcze z 15 letnim bokserem gines:) a oto kot :) na zdjęciu tak nie widać ale jest ogromny.

Załączniki

• 20220410_161740.jpg
    20220410_161740.jpg
    968,6 KB · Wyświetleń: 67
  • 20220410_161754.jpg
    20220410_161754.jpg
    852,8 KB · Wyświetleń: 68
Dobrze wiedzieć! Ja właśnie zaczelam czytac o wozkach i sie zastanawialam wlasnie nad 2w1. Nawet wczesniej myslalam o 3w1 ale maz twierdzi, ze lepsze foteliki sa osobno kupowane. Ja bardziej myslalam o kwestii- co jak zasnie dziecko w samochodzie. Latwiej je zanieść do domu w foteliku.
Czyli z tego co mowisz to gondola osobno, a pozniej jak bedzie trzeba to spacerowka osobno. Podobno spacerowki kupowane osobno sa lzejsze.
O tak.Moja zakypuona z wozkiem 2in1 wazyla 15kg plus 10kf i trzeba bylo zniesc 6 stopni.TRAGEDIA.A kypilam spacerowkw i wazy tylko 6kg i sklada sie jak kanapka.Jestem wstanue wniesc i zniesc dziecko po rych 6 stopniach.

Wlasnie o to mi chodzi. Ja mieszkam na 1 pietrze bez windy. Wiec juz mysle jak pojde na spacer ;)
jesli musisz nosic to fotelik najlzejszy na rynku teraz to avionaut pixel, duzo lzejszy niz jakikolwiek inny.
A co do wozkow to niestety sa dosc ciezkie. No i spacerowks w wozku 2w1 jedt wiekszs, szersza, wygodniejsza dla malego dziecka, ale ciezka.
Spacerowki dla starszych dzieci sa lzejsze i wygodniejsze dla rodzicow, ale dla dzieci juz mniej. I nie wszytskie rozlkladaja sie na plasko.

reklama
Do góry