reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wlasnie istnieja! On chce jakis 360 stopni. Twierdzi, ze bedzie najlepszy bo latwo dziecko wlozyc ;)
nie istnieja. 0-13kg nie wolno dziecka wozic przodem. 360 stopni to fotelik obrotowy, mam taki od 4 lat, rewelacja i polecam, ale do 13kg czyli do jakiegos poltora roku dziecko moze jezdzic wylacznie tylem. Potem wolno obrocic. Poczytaj, wierz mi godziny studiowania tematu za mna, wiem co pisze.

Ostatnia edycja:
nie istnieja. 0-13kg nie wolno dziecka wozic tylem. 360 stopni to fotelik obrotowy, mam taki od 4 lat, rewelacja i polecam, ale do 13kg czyli do jakiegos poltora roku dziecko moze jezdzic wylacznie przodem. Potem wolno obrocic. Poczytaj, wierz mi godziny studiowania tematu za mna, wiem co pisze.
poczekaj. Mowisz ze tylko tyłem, a piszesz ze przodem. Przepisy w sumie nie regulują tego czy fotelik powinien być w przodu czy tyłem.
@Orchidea33 Ale najlepiej wozic dziecko tyłem niż przodem bo testy wykazały, że w razie wypadku dziecko jest mniej narazone narażone na urazy szyi i kręgosłupa. W przodu lepiej dać już dziecko starsze.

Ja kupilam fotelik oddzielnie i wozek 2in1 ale drugi razy bym kupila jedynie wozek gondole i oddzielnie spacerowke bo spacerowki z wozkow typu 3 lub 2 w 1 sa do du...y.My juz sprzedalismy to badziewie i kupilam izywana spacerowke i jestem happy.kazdj polecam zakup oddzielny.
no to dzisiaj mi mówisz o tym 🤣🤣🤣🤣

nie istnieja. 0-13kg nie wolno dziecka wozic tylem. 360 stopni to fotelik obrotowy, mam taki od 4 lat, rewelacja i polecam, ale do 13kg czyli do jakiegos poltora roku dziecko moze jezdzic wylacznie przodem. Potem wolno obrocic. Poczytaj, wierz mi godziny studiowania tematu za mna, wiem co pisze.
Tak, tak :) tez uwazam, ze tylko tylem. Mowie tylko, ze widzialam takie przodem. Może zle spojrzalam, nie kloce sie. Tez juz czytalismy i jazda tylko tylem. Wlasnie taki obrotowy mysle, ze moglby byc fajny.

poczekaj. Mowisz ze tylko tyłem, a piszesz ze przodem. Przepisy w sumie nie regulują tego czy fotelik powinien być w przodu czy tyłem.
@Orchidea33 Ale najlepiej wozic dziecko tyłem niż przodem bo testy wykazały, że w razie wypadku dziecko jest mniej narazone narażone na urazy szyi i kręgosłupa. W przodu lepiej dać już dziecko starsze.
Tak, tak. My kupimy na pewno tylem. Ja tylko mowilam, ze widzialam taki :)

sorry pczywiscie przejezyczenie - do 13kg tylko i wylacznie tylem, nigdy przodem. Jakie przepisy pozwalaja na wozenie niemowlaka przodem? Przeciez to skrajna nieodpowiedzialnosc?!

Tak, tak :) tez uwazam, ze tylko tylem. Mowie tylko, ze widzialam takie przodem. Może zle spojrzalam, nie kloce sie. Tez juz czytalismy i jazda tylko tylem. Wlasnie taki obrotowy mysle, ze moglby byc fajny.
ja mam britax romer dualfix obrotowy i to jedt mega sztos!! Super wygoda, choc dla nimowlana najlepszs jest jednak lupina do 13kg i potem dopiero taki do 18kg, jak juz wyrosnie z piereszego

reklama
Do góry