reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My przy pierwszej kąpieli zmoczyliśmy kikuta, ależ zrobiłam dramat 🙈, nie róbcie tego, może się to przytrafić, dziecko przeżyje, a kikutowi nic się nie stanie, trzeba tylko dobrze wytrzeć i obserwować 😉
też moczylismy i nic się nie stało. Później po prostu trzeba było go wytrzeć a że i tak przy każdej pieluszce go czyściłam to było bez różnicy 🤷

@fredka84 jak szczepienie? Ja mam w piątek, opowiadaj
Jezu, u nas jest tragicznie 🤦😭😭. On już był że dwa dni marudny ale po szczepieniu ciągle płacze. Nic nie pomaga, ani tulenie, ani bujanie, no nic 😔.
Nie płakałam na szczepieniu, ale ledwo się powstrzymałam bo wstydziłam się ryczeć przy lekarzu. Dobrze że wzięłam płatna szczepionkę bo były tylko dwa wkłucia zamiast czterech 😱.
Mały waży już 4700😊. Ledwo go niosłam w foteliku

reklama
Do góry