Tu tez sa dla mieszkancow Waw lub onlineno to u Was jakoś inaczej Kochana bo za darmo te zajęcia były
Ja w stolecznym nie mieszkam tylko na granicy ale jednak POZA nie nalezy sie.
A online mnie nie urzadza…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu tez sa dla mieszkancow Waw lub onlineno to u Was jakoś inaczej Kochana bo za darmo te zajęcia były
Tak tylko razem, mamy we dwoje rodzic a jak wyjdzie to sie okaze.chodzic. Duuzo fajnych rzeczy sie dowiesz. Jak maz moze to niech tez chodzi.
porównała z tą do naczyńjak kazda gabka
a to dziadyTu tez sa dla mieszkancow Waw lub online
A w którym szpitalu chcesz rodzić?Tu tez sa dla mieszkancow Waw lub online
też moczylismy i nic się nie stało. Później po prostu trzeba było go wytrzeć a że i tak przy każdej pieluszce go czyściłam to było bez różnicyMy przy pierwszej kąpieli zmoczyliśmy kikuta, ależ zrobiłam dramat , nie róbcie tego, może się to przytrafić, dziecko przeżyje, a kikutowi nic się nie stanie, trzeba tylko dobrze wytrzeć i obserwować
Jezu, u nas jest tragicznie . On już był że dwa dni marudny ale po szczepieniu ciągle płacze. Nic nie pomaga, ani tulenie, ani bujanie, no nic .@fredka84 jak szczepienie? Ja mam w piątek, opowiadaj
A to już było prenatalne?Ja dziewczyny juz po usg wg kalendarza 10+5, wg usg 11+1 4.3cm szczęścia raczkami zaslanial twarz