U mnie była połozna ze szpitala i było za darmoTo ja widze tutaj kurs 5 x 3 h
Prowadza pracownicy szpitala z dobra opinia 600 zl i zastanawiam sie nad nim wlasnie..
A jak ty się w ogóle czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie była połozna ze szpitala i było za darmoTo ja widze tutaj kurs 5 x 3 h
Prowadza pracownicy szpitala z dobra opinia 600 zl i zastanawiam sie nad nim wlasnie..
no to u Was jakoś inaczej Kochana bo za darmo te zajęcia byłyTo ja widze tutaj kurs 5 x 3 h
u nas z przychodni to później ona będzie przyjeżdżała na te wizyty więc luzU mnie była połozna ze szpitala i było za darmo
Muslinowe to grubsze od tetry a bambusowe to grubsze od muslinuja mam tertrowe do wycierania buzi reszt to muslin i flanelaA te pieluszki do uzytku codziennego (karmienia, kąpania itp) to macie bambusowe, muslinowe czy zwykle??
Bo tez odkrylam juz to
bambusowe sa super w lecie, nie kleja sie, dziecie sie nie poci. A do uzytku codizennego ja mialam zwykleA te pieluszki do uzytku codziennego (karmienia, kąpania itp) to macie bambusowe, muslinowe czy zwykle??
Bo tez odkrylam juz to
taka gabka to siedlisko zarazkow. Ja mialam to i super sie sprawdzalo i latwo utrzymac w czystoscino właśnie ja tego kikuta się najbardziej boję mi koleżanka poleciła taka gąbkę ci się kładzie malucha i wtedy myjesz położna mówi ta gąbka to jedna wielka bakteria ja mówię za późno zamówiłam już i właśnie mówiła że pieluszka mówiła że najlepsza
chodzic. Duuzo fajnych rzeczy sie dowiesz. Jak maz moze to niech tez chodzi.Matko kochana….
A powiedzcie mi… pierwsza ciaza - chodzic na szkole rodzenia??
o właśnie brakowało mi słów położna powiedziała tak słowo w słowotaka gabka to siedlisko zarazkow. Ja mialam to i super sie sprawdzalo i latwo utrzymac w czystosci
jak kazda gabkao właśnie brakowało mi słów położna powiedziała tak słowo w słowo
DoobrzeU mnie była połozna ze szpitala i było za darmo