Jesus jak dobrze od Was to wszystko wiedziec. Tzn te rozne opinie. Ze moze byc i tak i tak i wszystko jest ok….no ta położna też o tym mówiła że może się zdarzyć że się zamoczy i nic nie będzie. Koleżanka w lutym urodziła i nie ruszała tego pepka wcale omijała go i przyszła babeczka i ja zje.ała ze śmierdzi z niego
reklama
A te pieluszki do uzytku codziennego (karmienia, kąpania itp) to macie bambusowe, muslinowe czy zwykle??no właśnie ja tego kikuta się najbardziej boję mi koleżanka poleciła taka gąbkę ci się kładzie malucha i wtedy myjesz położna mówi ta gąbka to jedna wielka bakteria ja mówię za późno zamówiłam już i właśnie mówiła że pieluszka mówiła że najlepsza
Bo tez odkrylam juz to
A gdzie na te szkole rodzenia chodzisz? Gdzies w waw? Polecacie w waw jakas fajna szkole?położna twierdziła wczoraj właśnie ze im częściej zamoczony tym szybciej go nie będzie
moja to Pierwsza więc poszłam a i tak jestem zielona niby 5 lekcji po takie dobre półtora godziny ale dalej się boję pewnie wszystko wyjdzie w praniuMatko kochana….
A powiedzcie mi… pierwsza ciaza - chodzic na szkole rodzenia??
ja osobiście kupiłam zwykle i muslinowe ale nie wiem które dobreA te pieluszki do uzytku codziennego (karmienia, kąpania itp) to macie bambusowe, muslinowe czy zwykle??
Bo tez odkrylam juz to
ja kochana z Goleniowa koło Szczecina to nie pomogęA gdzie na te szkole rodzenia chodzisz? Gdzies w waw? Polecacie w waw jakas fajna szkole?
Jak najbardziej chodzić. Ja się dużo dowiedziałam i nie żałujęMatko kochana….
A powiedzcie mi… pierwsza ciaza - chodzic na szkole rodzenia??
Mam bambusowe, flanelowe i te najzwyklejsze. Już bym nie kupiła flanelowych, bo są takie sztywne nawet po płynie do płukania.A te pieluszki do uzytku codziennego (karmienia, kąpania itp) to macie bambusowe, muslinowe czy zwykle??
Bo tez odkrylam juz to
No srednioja kochana z Goleniowa koło Szczecina to nie pomogę
reklama
To ja widze tutaj kurs 5 x 3 hmoja to Pierwsza więc poszłam a i tak jestem zielona niby 5 lekcji po takie dobre półtora godziny ale dalej się boję pewnie wszystko wyjdzie w praniu
Prowadza pracownicy szpitala z dobra opinia 600 zl i zastanawiam sie nad nim wlasnie..