wszystkiego najlepszego dla NatkiDokładnie rok temu przeżyłam najpiękniejszy dzień w życiu. Spojrzałam pierwszy raz na moja córkę. Tak bardzo wymarzona, upragnioną, wyczekana. Do tego stopnia że do każdej minuty jej narodzin panicznie bałam się że nie dożyjemy tego momentu. Natalka ma swoje pierwsze urodzinki A tymczasem obok nas już sobie drzemie Barbara czy w życiu można sobie coś zaplanować? Ciągle jeszcze mam wrażenie że to wszystko to jakiś sen
reklama
Ja uzywam BebilonDziewczyny zaczyna mi brakować mleka, muszę powoli przechodzić na mm, jakie mleko polecacie?
nieagatka
Fanka BB :)
hipp comboticDziewczyny zaczyna mi brakować mleka, muszę powoli przechodzić na mm, jakie mleko polecacie?
DagLer
A który? Profutura czy pronutra?Ja uzywam Bebilon
DagLer
S
Marcowe dziewczyny są super, sama miałam wczoraj urodziny Buziaki dla NatalkiDokładnie rok temu przeżyłam najpiękniejszy dzień w życiu. Spojrzałam pierwszy raz na moja córkę. Tak bardzo wymarzona, upragnioną, wyczekana. Do tego stopnia że do każdej minuty jej narodzin panicznie bałam się że nie dożyjemy tego momentu. Natalka ma swoje pierwsze urodzinki A tymczasem obok nas już sobie drzemie Barbara czy w życiu można sobie coś zaplanować? Ciągle jeszcze mam wrażenie że to wszystko to jakiś sen
A ja 18 marcaS
Marcowe dziewczyny są super, sama miałam wczoraj urodziny Buziaki dla Natalki
PronutraA który? Profutura czy pronutra?
Advance Pronutra dokladnieA który? Profutura czy pronutra?
annemarie
Dokladnie,to sa hormony ktore musza sie same uspokoic.Dajcie dzieciom czas❤Normalne zjawisko. Samo przejdzie.
reklama
Pchełka216
jeśli chcesz kp to przystawiaj jak najczęściej...cycki muszą zatrybic ze trzeba więcej produkować. Wedzidelko sprawdzaliście?Dziewczyny zaczyna mi brakować mleka, muszę powoli przechodzić na mm, jakie mleko polecacie?