Artemida90
Fanka BB :)
tradzik niemowlęcy, mój tez miałTu nie widać ale takie krostki mają??? Wasze bączki malutkie? Ja nie pamiętam tego z 1 corka, a ta ma taką brzydką buzię że szok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tradzik niemowlęcy, mój tez miałTu nie widać ale takie krostki mają??? Wasze bączki malutkie? Ja nie pamiętam tego z 1 corka, a ta ma taką brzydką buzię że szok
Nigdy nie wiadomo jak długo będzie wędrowała przesyłka. Niektóre otrzymywałam po 3 miesiącach, a nawet dłużej bo czas ochrony się kończył i dostawałam zwrot kasy. Dlatego dawno nic nie zamawiałam. Chce kupić oświetlenie do domu, w sklepach w Pl mają to samo tylko dwa razy drożej znaczy zacznę od kinkietów bo jednak główne oświetlenie wolę zobaczyć.Wooow czad!!!! Właśnie p takie coś mi chodziło. Tylko muszę konto założyć. Zdąży mi przyjść do Wielkanocy?
tam mssz podany czas dostawy. Do mnie szlo 2tygWooow czad!!!! Właśnie p takie coś mi chodziło. Tylko muszę konto założyć. Zdąży mi przyjść do Wielkanocy?
Tak, Lea ma też krosty na całej twarzyMój Mały trol cały czas troll ale poliki brzydkie ma , wasze dzieci też tak mają,Zobacz załącznik 1380949
Cudownosic i te wloskiMój Mały trol cały czas troll ale poliki brzydkie ma , wasze dzieci też tak mają,Zobacz załącznik 1380949
Wiesz to jest pyszneUwielbiam takie zdrowe przekąski. Ja po ciąży słodyczy nie ruszam, już znowu mogą dla mnie nie istnieć. Zleciało że mnie już 12 kg. Ale to sama woda. Jabłuszka są super zdrowe A do tego pieczone Wow. Przypomina mi się dzieciństwo. W sumie to zrobiłaś taka fit szarlotkę. Naprawdę jeszcze nie widziałam takiego przepisu. A jak w smaku? Ty to pieklas że skórka?
To moze potowki.moja na poczatku miala bo spala na boczkachTak, Lea ma też krosty na całej twarzy
Piękna ta Twoja damaU mojej woadomo kiedy sa skoki bo od a do z (czyli zawsze w danym tyg.kiedy ma sie zaczac i tydz.kiedy ma sie skonczyc) jest taka marudna ze klekajcie narody Wlasnie dzis sie konczy 6 skok a za chwile bedzie ostatni
Misia pierwsze 2 miechy kochala wozek pozniej zaczal ja parzyc.Drzemki w domu zawsze byly w wozku i to do 5 miesiaca.Tyljo sppacery byly beee Teraz siedzi jak dama w spacerowce i jest cool
O matko!!!Mój Mały trol cały czas troll ale poliki brzydkie ma , wasze dzieci też tak mają,Zobacz załącznik 1380949
Pewnie to samo, bo też śpi na boczkachTo moze potowki.moja na poczatku miala bo spala na boczkach