reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wooow czad!!!! Właśnie p takie coś mi chodziło. Tylko muszę konto założyć. Zdąży mi przyjść do Wielkanocy?
Nigdy nie wiadomo jak długo będzie wędrowała przesyłka. Niektóre otrzymywałam po 3 miesiącach, a nawet dłużej bo czas ochrony się kończył i dostawałam zwrot kasy. Dlatego dawno nic nie zamawiałam. Chce kupić oświetlenie do domu, w sklepach w Pl mają to samo tylko dwa razy drożej 🤣 znaczy zacznę od kinkietów bo jednak główne oświetlenie wolę zobaczyć.

Uwielbiam takie zdrowe przekąski. Ja po ciąży słodyczy nie ruszam, już znowu mogą dla mnie nie istnieć. Zleciało że mnie już 12 kg. Ale to sama woda. Jabłuszka są super zdrowe A do tego pieczone Wow. Przypomina mi się dzieciństwo. W sumie to zrobiłaś taka fit szarlotkę. Naprawdę jeszcze nie widziałam takiego przepisu. A jak w smaku? Ty to pieklas że skórka?
Wiesz to jest pyszne😁
Obierasz jablka wydrazasz gniazda nasienne jak chcesz mozesz do srodka orzechy dac-ja nie dalam obtaczasz cynamonem i zawijasz w ciasto i pieczwsz🙂

U mojej woadomo kiedy sa skoki bo od a do z (czyli zawsze w danym tyg.kiedy ma sie zaczac i tydz.kiedy ma sie skonczyc) jest taka marudna ze klekajcie narody🙏🙏 Wlasnie dzis sie konczy 6 skok a za chwile bedzie ostatni 😪
Misia pierwsze 2 miechy kochala wozek pozniej zaczal ja parzyc.Drzemki w domu zawsze byly w wozku i to do 5 miesiaca.Tyljo sppacery byly beee Teraz siedzi jak dama w spacerowce i jest cool😁😁😁
Piękna ta Twoja dama💓

reklama
Do góry